Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Katie Holmes extrema jeans får folk att höja på ögonbrynen

30 sep, 2024
AvRose Maria Behavý
FotografTT.
Katie Holmes
Skinny jeans är absolut inte på väg tillbaka om Katie Holmes får bestämma.
Skådespelarens fablesse för breda jeans har nu tagits till en ny nivå, som får folk att höja på ögonbrynen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Double Denim - så stylar du trendenBrand logo
Double Denim - så stylar du trenden

Få kan skryta med en denimgarderob så omfattande som Katie Holmes. Och få har anammat breda jeans så som skådespelerskan har gjirt, som gång på gång flyttar gränserna för hur mycket vidd denim kan ha, och lämnar en bred splittring om huruvida snitten är smickrande eller inte. För det är definitivt inte alla som tycker att culottes eller lådbyxor är det snyggaste.

Men Katie Holmes förtjänar ändå beröm. För trots de delade åsikterna om hennes byxor, så håller hon envist fast vid att breda jeans är det bästa. Och den inställningen, ja ska vi nästan kalla det en besatthet, drar hon nu till sin yttersta spets, med ett par jeans som är så stora att man lätt kunde sy två par byxor av det ena paret.

Annons
Katie Holmes
Katie Holmes i riktigt vida jeans. TheImageDirect.com

Byxorna är i en blek, svart tvätt, har en fransig kant och kortare längd. Allt mycket modernt. Men siluetten är så överdrivet voluminös att det får alla Holmes tidigare breda jeans att se ut som 00-talets 'skinny jeans' i jämförelse.

En protest mot smala jeans

Faktiskt är de aktuella jeansen så vida att man skulle kunna tro att Holmes nästan försöker göra en markering av att de kritiserade smala jeansen, som höll oss i ett järngrepp från år 2000 och väl in på 10-talet, och som enligt uppgift skulle vara på väg tillbaka i modebilden, på inget sätt har någon plats på jorden, om denimdrottningen har något att säga till om.

Annons

Men kanske har Katie Holmes (också) ett par jeans från 00-talet med smala, tighta ben, som hon kan dra fram om de kommer tillbaka? För om inte Holmes har sparat dem, vem skulle då ha gjort det?

Det här är en översatt artikel som ursprungligen publicerades på Feminas danska systertidning Femina.dk.

Från trasiga jeans till Alice Bah Kuhnkes ELLE-galaklänningBrand logo
Från trasiga jeans till Alice Bah Kuhnkes ELLE-galaklänning
Annons