Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Överraskande detaljerna på höstens trendiga sko

30 sep, 2024
AvRose Maria Behavý
FotografTT.
Dakota Johnson
Höstens trendiga sneakers är fulla av överraskande detaljer.
Kanske har du redan ett par i garderoben?
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbetBrand logo
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbet

Minns du den tiden då du aldrig hade tänkt tanken att ta på dig sneakers om du skulle göra något annat än att träna? Om du inte är tillräckligt gammal för att komma ihåg det, så kan vi berätta att det en gång var verkligheten.

Det har dock skett något av en revolution på sneakermarknaden, där inte bara de största modehusen har sina egna varianter på trendiga sneakers, men det praktiska fotmodet har också blivit allmänt acceptabelt för allt från arbetsplatsen till festklänningen och en tur på stan.

Annons

Därför händer det naturligtvis också mycket med det uttryck som sneakers har. För det handlar inte bara om att vi hoppar i konventionella Air Max, All Stars, Sambas eller New Balance. Nej, de får gärna sticka ut och vara speciella – och faktiskt vara en blickfång för vårt samlade uttryck och inte bara erbjuda komfort i vardagen.

Stjärnans färgglada sneakersval

Ta bara exemplet Dakota Johnson, som nyligen har blivit sedd på New Yorks gator iklädd sneakers som verkligen sticker ut. Här rör det sig om den något mindre kända Adidas-modellen Squash Polta AKH i samarbete med den engelska designern Craig Green, som Johnson har valt i en ganska unik färg, nämligen turkos med grå, gula och blå detaljer och materialen mesh, sammet och läder. Säg inte att sneakers inte kan sticka ut från mängden.

Dakota Johnson
Dakota Johnson bär färgglada sneakers. TheImageDirect.com

Skådespelerskan visade att en relativt enkel outfit, i hennes fall en avslappnad variation av bordeaux, ganska lätt kan lyftas till ett statement.

Annons
Dakota Johnson skor
En inzoomning på skådespelarens snygga sneakers. ULRA, REES / BACKGRID US / TT

Det här är en översatt artikel som ursprungligen publicerades på Feminas danska systertidning Femina.dk.

Kronprinsessans bästa födelsedagsklänningarBrand logo
Kronprinsessans bästa födelsedagsklänningar
Annons