Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Katie Holmes gör entré i sommarens trendigaste byxa – åsikterna om modellen går isär

27 jun, 2024
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Snyggast någonsin? Eller helt oanvändbara? Åsikterna om Katie Holmes nya byxor delar internet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Vårens snyggaste byxor - så bär du dem!Brand logo
Vårens snyggaste byxor - så bär du dem!

Katie Holmes har, de senaste åren, blivit en stilikon att räkna med. Särskilt stjärnans byxval har uppmärksammats ett flertal gånger, så också av svenska Femina.

Och nu har Katie gjort det igen! Vad? Jo, dykt upp i sommarens absolut trendigaste byxor. Vilka byxor vi talar om? De riktigt breda. Och när vi säger breda menar vi verkligen breda. Eller vida, om man föredrar det uttrycket.

Så matchar du de riktigt vida byxorna

När Katie häromveckan gästade en lunch som Chanel arrangerade fredagen den 7 juni, i samband med New Yorks Tribeca Film Festival, dök hon upp i en byxa med närmast dramatiska proportioner. Under lunchen, som skedde för att hedra tioårsdagen av Through Her Lens: The Tribeca Chanel Women’s Filmmaker Program, ett initiativ som ger kvinnor i film mentorskap och konstnärliga resurser, fick stjärnans byxval stor uppmärksamhet. Bland annat av Vogue som konstaterade att stylisten Brie Welch valt en spännande matchning med vid underdel och tight överdel, i form av ett ribbat linne. Tittar man riktigt nära ser man för övrigt att blommönstret i Kates byxor (skapat av små, små pärlor) går igen i trycket på hennes top. Outfiten toppades med en klassisk axelremsväska signerad Chanel.

Just den här typen av byxor med riktigt vida ben är helrätt sommaren 2024. Modellen är dessutom sval i värmen. Katies sätt att kombinera en bred underdel med en åtsmitande top är dessutom klockren. Precis så bör byxor som dessa bäras. Faktum är att dessa vida byxor inte är de första hon bär. Hon har burit modellen förr, tidigare i sommar. Då matchade på precis samma sätt.

Men, byxmodellen delar internet. Medan många menar att en riktigt vid byxa är det snyggaste man kan bära säger andra att en så bred byxa är totalt oanvändbar. Inte minst om du cyklar eller promenerar mycket. Den är helt enkelt för bred för att kunna röra sig naturligt. Återigen blir det gamla uttrycken smaken är som... ja, ni vet, åter aktuellt!

Annons