Trendar: Se ''Femina Stylar''ModetrenderPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarHöstmodeKungligt modeModeveckanKontorskläder

Svenska designväskan har blivit stjärnans stora favorit

26 jun, 2024
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Katie Holmes har en ny favoritväska. Och den är svensk! Kolla in hur hon stylar den.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbetBrand logo
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbet

Skådespelerskan Katie Holmes är inte bara känd för sina tv- och filmroller. Hon är också känd för sin stil. I stjärnans garderob finns mängder av flotta och lyxiga designerplagg – från världens alla modehus.

Men, på senare tid är det primärt en accessoar som fått ta lite extra plats i Katies outfits. Vad det är för någon accessoar? En väska! Liten, i läder och, trots sin storlek, mycket rymlig. Katie har både en svart och en vit version av väskan, och hon använder dem mycket flitigt.

Så, vad är det då för väska? Jo! Den är faktiskt svensk. Väskan kommer från Toteme och lanserades 2022. Den går under namnet T-Lock och finns i flera olika storlekar och kulörer.

Annons

Märket Toteme är grundat av Elin Kling och hennes make, Karl.

– Vår ambition är att skapa ett komplett livsstilsmärke. Vi vill gärna bli så 360 som möjligt för vår kund, har duon förklarat.

Toteme har, på kort tid, blivit ett märke att räkna med på den svenska, och internationella, modescenen. 2020 kammade man hem priset för årets designer på ELLE-galan med motiveringen:

”På kort tid har de lyckats skapa inte bara ett aktningsvärt skandinaviskt stiluniversum utan också en hyllad destinationsbutik med magnetisk dragningskraft, mitt i Stockholm! Deras moderna garderobsikoner är lika tidlösa som modevassa. En oslagbar modeduo!”

Så stylar du väskan T-Lock från Toteme

Men, åter till väskan T-Lock... Katie Holmes bär den mest till vardags och stylar då ner den med hjälp av jeans och stickat. Andra som gillar märket, och väskan, är, bland andra, Rosie Huntington-Whiteley, Laura Harrier och Kendall Jenner.

ULRA, REES / BACKGRID US / TT

– T-Lock är både enkel och energisk, har Elin Kling sagt om väskan.

Hon fortsätter:

– Den är precise men inte så precious. Det är det jag älskar med den!

Så, hur stylar man då väskan? Bär den till jeans, stickat eller en t-shirt alternativt en skjorta till vardags. Till fest stylar du den med den lilla svarta.

Annons