Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Kronprinsessan Victorias nya stylingknep – enkla detaljen!

22 okt, 2024
kronprinsessan victoria hårband
Kronprinsessan Victorias klädval i Berlin blev en riktig fullträff! Här är allt om färgen, saftiga prislappen, stylingen och örhängena från svenska smyckesdesignern!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
6 gånger kronprinsessan Victoria har chockat med sin frisyrBrand logo
6 gånger kronprinsessan Victoria har chockat med sin frisyr

Kungligt mode förknippas ofta med lyx, elegans och strikta klädkoder. Exempelvis får den svenska kungafamiljen bara ha på sig svartvita kläder under det årliga Riksmötet och den brittiska kungafamiljen har flera historiska moderegler som fortfarande till viss del lever kvar.

Den svenska kungafamiljen har omskrivits internationellt för sin snygga modestil och kronprinsessan Victoria benämns ofta som välklädd, trendig och har blivit lite av en modeikon. Hon väljer ofta återbruk – något som annars är ovanligt bland kungligheter – och hon visar relativt ofta upp svensk design på olika sätt.

Annons
Kronprinsessan Victoria i berlin
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med Sveriges ambassadör Veronika Wand-Danielsson närvarar vid firandet av det nordiska ambassadkomplexets 25-årsjubileum i Berlin, Tyskland. TT

När kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Berlin tidigare i veckan så bjöd Victoria på ett underbart modeögonblick. Paret var där för att representera Sverige vid 25-årsfirandet av de nordiska ländernas gemensamma ambassadanläggning i den tyska huvudstaden.

Victorias kläder i Berlin – en fullträff!

Victoria dök då upp i höstens stora (och lyxiga!) modetrend burgundy. En mörk röd med en liten nyans av lila i sig. Färgen förknippas ofta med kungligt mode, så den här looken blev helt klart en fullträff! Mockakjolen Victoria har på sig kommer från det italienska modevarumärket Falconeri och kostar runt 14 000 kronor.

Annons
Kronprinsessan victoria röda kläder berlin
Kronprinsessan dök upp en underbar look som känns både lyxig och kunglig! TT

Örhängena kronprinsessan bär är från svenska smyckesdesignern Maria Nilsdotter. Varumärket grundades i Stockholm 2007 av självaste Maria Nilsdotter och hon har sedan dess skapat moderna smycken med gotiska undertoner.

Hon har vunnit prestigefyllda priser, exempelvis Årets accessoardesigner på ELLE-galan, och vi har sett kronprinsessan bära flera smycken från varumärket. Örhängena kronprinsessan bar i Berlin heter Empress Garnet Earrings och kostar runt 7 000 kronor.

Annons
Kronprinsessans örhängen berlin
Örhängen från svenska smyckesdesignern Maria Nilsdotter. TT

Nya stylingknepet – enkla detaljen!

Att bära huvudbonad eller håraccessoarer är vanligt för kungligheter. Vi är vana att se kronprinsessan bära håraccessoarer som fäst vid hårknuten – men nu verkar hon ha en ny favoritaccessoar.

Kronprinsessan Victoria rött hårband
En håraccessoar i form av en blomma har ersatts av ett helt hårband med blomma – ursnyggt! TT

Kronprinsessan matchade sin mörkröda outfit med ett hårband i samma nyans – ett stylingknep som hon nu använt sig av två gånger med kort mellanrum. Även under det årliga Riksmötet tidigare i september bar hon en svartvit klänning med matchande vitt hårband.

Annons
Riksmötet hårband kronprinsessan victoria
Även under Riksmötet tidigare i höst kom kronprinsessan i ett hårband. TT
Kronprinsessan Victoria riksmötet 2024
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel vid riksmötets öppnande i riksdagens kammare. En tillställning där de kvinnliga kungligheterna har klädkoden svart och vitt! TT
Annons

Ett stylingknep som väver samman hela looken och får den att kännas både genomtänkt och välklädd. Underbart fint tycker vi!

Kronprinsessans bästa födelsedagsklänningarBrand logo
Kronprinsessans bästa födelsedagsklänningar
Annons