Trendar: Se ''Femina Stylar''ModetrenderPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarHöstmodeKungligt modeModeveckanKontorskläder

Kvinnans otippade knep chockar alla – här är trosorna du ska bära under vita byxor

16 jul, 2024
AvJohanna Lejon
Fotograftt, PEXELS, TIKTOK
Trodde du att du ska bära vita trosor under vita byxor? Eller kanske en hudfärgad variant? Tänk om! Här är färgen du ska välja istället.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbetBrand logo
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbet

Sommarmodet är, enligt många, det absolut finaste modet. Inte minst eftersom så många ljusa färger ingår i sommarpaletten. Vitt, inte minst. Sommarens trendigaste byxor är de vita. Men, vilka underkläder bär man egentligen, då man har på sig vit underdel? Många föredrar att trosorna inte syns igenom tyget, vilket kan vara lite av en utmaning. Så, vilken färg ska man då bära under de vita plaggen? Vitt? Hudfärgat? Nej, tänk om!

På TikTok har en kvinna delat med sig av ett, minst sagt, genialt underklädeshack för att minimera risken att dina underkläder syns igenom vitt tyg. Och hennes färgval chockar många.

Annons

Dessa trosor ska du bära under dina vita kläder

Taylor Donoghuees, alias @taylordonoghuee på TikTok, guidar sina följare, och tittare till ”tjejhacket för att bära vitt”. Hennes lösning? Röda trosor. Minst sagt otippat. Efter Taylors avslöjande har en rad kvinnor testat om tricket verkligen fungerar, inte bara i teorin utan också i praktiken.

En av många som provade om de röda underbyxorna verkligen fungerade Leze, alias @lezethelabel. Leze driver ett klädmärke som heter Leze the Label, och syns, i en video, visa upp sina röda trosor, under vita, tunna, byxor. Många av följarna kunde inte tro sina ögon: trosorna syns verkligen inte! Vissa av tittarna sa dock till Leze att hon skulle gå ut i solljuset och visa om de röda trosorna var osynliga också där. Sagt och gjort, det hela visade sig stämma. Även mitt på ljusa dagen, i starkt solljus, var de röda underkläderna osynliga under de vita byxorna.

Annons

I en annan video testade Leze andra färger på trosor under vitt, för att se om också de kulörerna var osynliga. Det visade sig dock inte fungera. Det är, med andra ord, rött som gäller om du vill ha osynliga trosor under vita kjolar, klänningar och byxor!

Annons