Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Veckans snyggaste modenyheter – 10 stilsäkra val från kedjorna

29 jul, 2024
Modenyheter från kedjorna hösten 2024
Är du ute efter inspiration inför den kommande modesäsongen? Då har du hamnar helt rätt! Här är veckans bästa modenyheter som platsar i årets mest stilsäkra höstgarderob.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbetBrand logo
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbet

Trots att vi befinner oss mitt i sommaren börjar butikerna och webbshopparna att fyllas med vackra modenyheter inför den kommande höstsäsongen. Och även om det än så länge är för varmt för att bära många av de snygga höstplaggen så låter vi oss mer än gärna inspireras och kanske till och med passar på att komplettera höstgarderoben med en och annan nyhet.

Constance Jablonski kombinerade denim med en röd läpp – den perfekta sensommarlooken – under couturemodeveckan i Paris. Foito: TT/Claire Guillon

Veckans bästa modenyheter för hösten 2024

Från tidlösa basplagg till färgstarka detaljer – här är veckans bästa och mest stilsäkra modenyheter.

Annons
1/10

Klänning

Cos

Vi har sett mycket av klänningen med droppad midja under sommaren och tack vare den långa kjoldelen är den perfekt att bära även i höst. Matcha den med sandaler i augusti och med boots eller sneakers när kylan börjar närma sig.

2/10

Kappa

Kappahl

Låt kappan spela huvudrollen i höstens modebild 2024. Se till att ta hand om den du redan har eller investera i en elegant och tidlös variant som kommer lyfta stilen och som passar till vardag och fest.

3/10

Jeansskjorta

Ellos

Skjortan i denim är ett tidlöst val som fungerar år efter år. Den här snygga varianten med en lätt oversized passform passar lika bra som jacka under sensommaren och tidig höst.

4/10

Lång jeanskjol

Lindex

Satsa på en hel denimlook genom att matcha jeanskjolen med andra denimplagg, eller kombinera den med en vit skjorta eller t-shirt.

5/10

Ballerinaskor

& Other Stories

Att hitta rätt skoval kan vara något av en utmaning under sommaren och tidig höst när värmen fortfarande dröjer sig kvar kvar, samtidigt som vardagen kallar. Genom att matcha klassiska plagg med ett par somriga skor förlänger du sommarkänslan och sätter en fin touch på din outfit. Dessa vackra rosa ballerinaskor med rem och fyrkantig tå är ett utmärkt val och finns även i svart och i brunt.

6/10

Kort kappa

Arket

En stilsäker kappa i kort modell med sjalkrage och omlottknäppning. Den är gjort i ull och kommer vara ett snyggt och värmande val hela hösten.

Annons
7/10

Röd väska

Cos

Ta in en av säsongen absolut största trendnyanser i höstgarderoben genom den här vackra röda väskan. Den är gjord i läder och har en clutchdesign med snören och en axelrem.

8/10

Kofta

Mos Mosh

En stilsäker ribbstickad cardigan i en snygg ljusgrå nyans som är perfekt att bära bådet ill kontoret och till vardags med allt från jeans till kostymbyxor.

9/10

Stickad kjol

Vila

Variera den mer festliga satinkjolen med en riktigt skön och snygg ribbstickad midikjol. Denna har ett vackert fall och finns i flera olika nyanser.

10/10

Loafers

Vagabond

Ett par loafers med lätt chunky design är de perfekta höstskorna som går att styla med allt från klänning till jeans för både vardag och fest. Dessa är gjorda i läder och har en tidlös design.

Annons