Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

&Other Stories startar pop-up-koncept med prints

14 dec, 2016
AvIda Gustafsson
&Other Stories i Stockholm och i Mall of Scandinavia kommer att testa på ett nytt koncept. Under fyra dagar säljer de signerade prints av svenska illustratörer.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Unknown

Samtidigt som nyheter från & Other stories AW/16-kollektion kommer till butikerna passar klädkedjan på att hylla det grafiska uttryck genom att under fyra dagar sälja signerade prints.

– Stories har i grunden alltid haft ett artistiskt inslag och vi ville lyfta den delen av oss på ett nytt sätt. Genom vår artist pop-up shop kommer vi att kunna dela en fantastisk bredd av prints skapade och signerade av några av våra absoluta favorit- illustratörer, säger Caroline Björkholm, Head of Creative Lab, & Other Stories i ett pressmeddelande.

Först ut med det som klädkedjan kallar för ”Artist pop-up shop” är butiken på Biblioteksgatan i Stockholm, under 15 och 16 december finns de konstnärliga printsen till salu i butiken. Därefter är det butiken i Mall of Scandinavia som säljer dem under 17 och 18 december.

Printsen, som är i A3-format, kostar 450 kronor och är illustrerade av bland andra Cecilia Carlstedt, Tyra von Zweigbergk, Erica Jacobson och Stina Persson.

Läs även

Så lyckas du med tavelväggen

10 snygga festklänningar under 1000 kr!

 

 

 

 

Annons