Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Så slipper du glipan mellan skjortknapparna – smarta knepet hyllas

04 sep, 2024
Har du en skjorta med dålig passform? Ingen fara! Här är knepet som kommer rädda dig.
– Det bästa hacket jag sett på länge, är en av kommentarerna på klippet som hyllas på Instagram.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind BaggeBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind Bagge

Den klassiska skjortan är ett älskat basplagg i garderoben. Den går att använda både som fin- och vardagsplagg och går att dressa upp och ner med jeans, kostymbyxor och klänning. En trotjänare till plagg som fungerar i alla lägen.

Men trots ett älskat plagg så kan skjortan ställa till med en hel del frustration. Den blir lätt skrynklig, kragen kan få oönskade sminkfläckar på sig och knäppningen kan strula – speciellt om den sitter tight över bysten.

Annons

Ett vanligt förekommande problem är den störiga klipan över bysten som kan uppstå mellan knapparna – en glipa som gör att man ser rakt in under skjortan.

Så slipper du glipan mellan skjortknapparna

Men! Det finns ett knep som löser problemet. Ett knep som gör att din skjorta ser både stylad, piffad och stängd ut. Sociala medier-profilen Kelechi Chantel Anyanwu har delat ett klipp på sin Instagram där hon visar hur hon får sin skjorta att vara stängd över bysten – utan säkerhetsnål.

Klippet har fått flera reaktioner där kvinnor tackar henne för det smarta knepet. ”Det bästa hacket jag sett på länge!" och ”det här är så bra, ska verkligen testa” är två av alla kommentarer.

Se klippet nedan. Så smart!

Annons