Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Ute efter en snygg träningsväska? Här är 9 stilrena gymväskor

27 sep, 2024
AvStina Meyerson
FotografCOS
träningsväska och gymväska för dam 2024
Söker du med ljus och lykta efter en lika praktisk som snygg träningsväska? Då behöver du inte leta länge till! Här listar vi nio gymväskor som inte bara rymmer allt du behöver, utan som även är riktigt fina.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Modechefens avslappnade favoriterBrand logo
Modechefens avslappnade favoriter

Att hitta en snygg träningsväska kan vara en hård nöt att knäcka. Många vill ha en gymväska som är praktisk och lätt att hålla fräsch, men som också kan passa lika bra till jobbet eller som kan få följa med ut på aw:n utan höjda ögonbryn. Ja, det är lättare sagt än gjort att hitta den där perfekta väskan som bockar i alla punkter på kravlistan – men som hjälp på traven har vi handplockat nio fina träningsväskor som inte bara är praktiska, utan också håller stilen.

Annons

Träningsväska dam – 9 snygga gymväskor 2024

Letar du efter en liten eller stor träningsväska? En sportig eller mer proper? Oavsett vilken typ av gymväska du är ute efter kan du hitta din favorit nedan!

Stor quiltad väska med dragkedja

COS

Den ikoniska, quiltade väskan från COS passar utmärkt som en stilren träningsväska. Väskan är rymlig nog för allt du kan tänkas behöva och du kan ha alla dina prylar i tryggt förvar genom att stänga den med dragkedjan. Välj mellan flera fina färger – svart och beige är två populära alternativ.

Stilren träningsväska

Weekday

Det är inte svårt att förstå varför den här väskan är en av Weekdays mest populära modeller. Väskan är rymlig, har en praktisk innerficka och stängs med en dragkedja. Dessutom är den breda axelremmen reglerbar. Kort sagt, en perfekt träningsväska för dig som till exempel vill kunna ha den på jobbet eller ta med den på aw:n. Att väskan är så prisvärd är ytterligare ett plus i kanten.

Annons

Lyxig gymväska

COS

Du som är sugen på att unna dig en riktigt fin väska till träningen kan spana in den här lyxiga crossbody-väskan från COS. Väskan i nylon har en justerbar rem och stängs med dragkedja. Få kan nog ana att den här fina väskan är på väg till ett svettigt träningspass!

Sportig ryggsäck

Klättermusen

Är du mer av en ryggsäckstjej? Skönt för din rygg! Varför inte gå all in och satsa på en riktigt sportig modell? Den här ryggsäcken från Klättermusen känns inte bara lämpad för friluftsliv eller träning, utan kan också bli en cool streetstyle-väska.

Annons

Svart ryggsäck

Arket

Du som är ute efter ett mer sobert alternativ kan istället rikta blicken mot den här varianten i svart. Den fungerar lika bra som träningsväska som vardagsväska och kan bli ett skönt alternativ till promenaden eller cykelvägen mot gymmet eller kontoret.

Stilfull brun träningsväska

Arket

Du som helst packar dina saker i en klassisk tote-väska kan kolla in den här varianten i en lyxig brun nyans. En riktigt prisvärd och snygg väska som passar bra att ha träningskläderna och löparskorna i.

Annons

Vattentät gymväska med axelrem

Rains

Ytterligare ett alternativ som gott kan fungera till jobbet är den här väskan, med avtagbar axelrem, från Rains. Ett stort plus i kanten är att träningsväskan är vattentät.

Klassisk gympapåse

Adidas

Även om det finns en poäng med att välja en träningsväska som kan kamoufleras som en vanlig vardagsväska, finns det också någonting härligt med en modell som riktigt skriker träningspass! En klassisk gympapåse är ett sådant alternativ.

Annons

Nike gymväska

Nike

Du hittar också gympapåsar med härlig retrokänsla på Nike. Tänk den här påsen ihop med ett par lyxiga jeans och en stilren t-shirt till jobbet? Eller kanske väljer du träningstajts, boots och en härlig sweatshirt? Att blanda propert med sportigt skapar en lekfull look!

Annons