Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

13 vackra tvådelade set att möta hösten i

07 aug, 2024
Tvådelade set för dam
Vill du underlätta klädvalen på morgonen och veta att du har en stilsäker outfit utan större eftertanke? Då gör du helt rätt i att satsa på ett tvådelat set, som inte bara förenklar utan också höjer modegraden rejält!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Streetstyle från modeveckan i KöpenhamnBrand logo
Streetstyle från modeveckan i Köpenhamn

Att ha ett eller flera matchande set i garderoben har flera fördelar – förutom att det ger ett välklätt och genomtänkt intryck så behöver du aldrig fundera på om delarna passar ihop med varandra. Med andra ord kommer du alltid att ha en hel outfit som du vet ser stilsäker ut och som du kan ta till när klädinspirationen tryter eller du helt enkelt vill lägga tid på annat. Samtidigt går delarna att kombinera även med övriga plagg och accessoarer i garderoben, vilket gör det extra tacksamt att ha med det tvådelade setet i packningen till weekendresan.

Annons

Tvådelat set för dam – favoriterna hösten 2024

Feminas shoppingredaktör har handplockat 13 stilsäkra matchande set som håller stilen hela hösten och långt in på vintern.

1/13

Satinset

Ellos

Ett underbart vackert set i midnattsblå satin, med en ärmlös topp och en midikjol med fint fall.

2/13

Set i tweed

& Other Stories

Höststilen när den är som bäst! Bär tweedkavajen med den matchande kjolen för den snyggaste looken den kommande säsongen.

3/13

Skräddat set

Arket

Kostymvästen fortsätter stå sig stark, och gör sig extra bra med ett par trendiga långa shorts. Den är dessutom gjord i en ullblandning vilket gör den perfekt att matcha även med andra plagg senare i höst och i vinter.

Annons
4/13

Stickat set

Gina tricot

Ett vackert stickat set som består av en långkjol och en figurnära polotopp i en ljuvlig ljusbeige nyans.

5/13

Ljusgrönt set

& Other Stories

Den perfekta kombinationen av uppklätt och avslappnat! Detta set i en snygg ljusgrön nyans består av en tidlös stickad tröja och en festlig kjol som båda kommer bli lika snygga tillsammans som med andra plagg i garderoben.

Annons
6/13

Kritstrecksrandig kostym

Ellos

Satsa på trendigt skräddat i höst! En klassisk kritstrecksrandig kostym är extra hett den här hösten men går heller aldrig ur tiden, vilket gör att du kommer kunna bära den om och om igen.

7/13

Stickat set

Lindex

Om du är ute efter något som är lika bekvämt som stilsäker så bör du spana in ett vackert stickat set med avslappnad passform, som den här stilsäkra kjolen med matchande topp.

Annons
8/13

Tvådelat jeansset

Cos

Ett riktigt snyggt matchande set med jacka och byxor i rådenim. Jackan har kontrasterande sömmar och stora fickor fram, och jeansen har en elegant och minimalistisk design med vida ben och diskreta backfickor.

9/13

Strukturmönstrat set

Vila

En uppdaterad variant av den klassiska dräkten, med en jacka med guldfärgade knappar och en kjol med samma strukturmönstrade design. Bär det med en vit t-shirt och sneakers till vardags eller med höga stövlar till fest – möjligheterna är oändliga.

Beige kostym

Bubbleroom

En klassisk kostym går aldrig fel! Den här varianten i en snygg beige nyans är extra stilsäker nu under sensommaren och tidig höst, men kommer även att bli din bästa vän under hela våren.

Annons
10/13

Kostymset

Ellos

Den trendiga kostymvästen är snygg med jeans eller jeanskjol men passar lika bra att bära på klassiskt sätt med kostymbyxor, och varför inte under en matchande kavaj? Kombinera med klackar för en look med pondus!

11/13

Skräddat set

Na-kd

Ett vackert alternativ till kostymen! Detta set med en axelbandslös topp och en långkjol har en skräddad design som ger en uppklädd känsla, samtidigt som det fungerar lika bra till fest.

12/13

Finstickat set

Lindex

Ett vackert mörkblått set i en finstickad kvalitet, med dekorativa guldknappar som ger en lyxig känsla.

Annons
13/13

Tvådelat set i ull

& Other Stories

Ett riktigt stilsäkert och elegant set i ullblandning, med en kavaj med omlottstängning och en minikjol med knappar fram.

Annons