Trendar: 10 bästa filmerna från 80-talet Nostalgiska barnprogram vi aldrig glömmer Så gick det för skådisarna i Saltkråkan Så lever de kvinnliga idrottsstjärnorna idag Kändisarnas dubbelgångare

Niclas Wahlgrens fling med Ulrica Örn

05 jul, 2023
AvAino Oxblod
FotografTT, Youtube.
Ulrica Örn och Niclas Wahlgren.
Niclas Wahlgren och Ulrica Örn spelade mot varandra i den ikoniska ungdomsfilmen G – som i gemenskap.
Filmparet hyllades för sin kemi i filmen – men hade också en kort flört bakom kameran.
– Ja, vi fick ju en liten fling där, har Ulrica Örn sagt i Hellenius hörna.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 klassiska 80-talsserier vi minnsBrand logo
5 klassiska 80-talsserier vi minns

Den ikoniska ungdomsfilmen G – som i gemenskap har blivit en riktig klassiker, och blev Niclas Wahlgrens stora genombrott. I filmen spelade den då 18-åriga Niclas rollen som Kim, som är kär i Mia, spelad av Ulrica Örn.

För Niclas Wahlgren blev rollen som Kim starten på en lång karriär inom tv och underhållning. Han har haft egna tv-serier, varit med i Let's dance, skådespelat och gjort artistkarriär. De senaste åren har vi främst hört honom i radio, men sedan han lämnade NRJ 2022 har han fokuserat på att vara personlig tränare och coach. Ulrica Örn valde en annan väg, och lämnade skådespelarlivet redan som tonåring. Hon har i stället valt ett liv utanför rampljuset som journalist.

Niclas Wahlgrens avslöjande om flingen med Ulrica Örn

2016 återförenades dock de två forna ungdomsskådespelarna hos David Hellenius i Hellenius hörna, och berättade om relationen de hade bakom kameran.

– Ja, vi fick ju en liten fling där, konstaterade Ulrica Örn i programmet.

Det handlade dock inte om någon lång romans mellan de två tonåringarna – flörten var överspelad på fem dagar, berättade Niclas Wahlgren.

– Ja, vi hade en liten fling. Jag har faktiskt dagbok, och den flingen varade i fem dagar. Det står ”Nu blev jag och Ulrica Örn ihop”, och så fem dagar senare – då hade vi varit i Paris – ”vi har pratat, vi ska bara vara vänner”, sa Niclas Wahlgren i Hellenius hörna.

Niclas Wahlgren och Ulrica Örn.
Niclas Wahlgren och Ulrica Örn återförenades i tv.
Annons