Nyttig vegansk dessertparfait – bara 3 ingredienser
Vegansk banan- och kokosparfait
4 portioner
Du behöver:
3 mogna bananer
1 msk agavesirap
3,5 dl kokosgrädde
Valfritt: 1 tsk vaniljpulver
Gör så här:
Skiva en och en halv banan och vispa ihop med agavesirapen och eventuellt vaniljpulvret. Vispa med elvisp i ungefär en minut. Addera kokosgrädden och fortsätt vispa i 2-3 minuter tills det blir krämigt och fluffigt. Skiva den resterande bananen och varva med gräddfluffet i ett glas. Toppa med exempelvis valnötter och vegansk kolasås.
Läs även: 6 saker du trodde var veganska som ofta inte är det
Testa även dessa recept:
Krämig vegansk chokladmousse
Nyttiga chokladbollar utan smör och socker (ej vegansk)
Veganska våfflor med kokosgrädde
12 veganska middagsrecept
Bästa proteinkällorna för dig som inte äter kött
Källa: BlissfulBasil.com
Hitta recept till Valborg här!
Få mer av Femina – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook
[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like” showfaces=”true” share=”false” width=”320″]