Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Recept: Kristin Kaspersens kokos- och limeplättar med bär

08 sep, 2017
AvMalin Karlberg
I sin nya bok "Good morning" tipsar programledaren och författaren Kristin Kaspersen om nyttiga kokosplättar till frukost eller mellanmål. Här får du receptet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

KOKOS- OCH LIMEPLÄTTAR

6–8 PLÄTTAR

3 ägg

2–3 dl riven kokos

rivet skal av en halv lime

1 krm salt

smör eller olja till stekning

ti l l s ervering

turkisk yoghurt

bär

Rör ihop eller mixa ägg och kokos i en bunke. Blanda ned limeskalet och salt. Klicka ut smet i ett plättjärn eller i en stekpanna och stek i cirka 2 minuter per sida. Servera med en klick turkisk yoghurt och toppa med dina favoritbär.

Psst!  Vi tävlar ut 5 ex av Kristin Kaspersen nya bok Good morning. Klicka här för att vara med i tävlingen.

Källa: Good Morning av Kristin Kaspersen
Foto: Katarina Di Leva

Annons