Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Budgetprodukten som ger somriga kinder – finns i mataffären

19 aug, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT, Privat.
Elin Slättberg bronzer Isadora
Förläng sommaren med en bronzer som ger sommarfräscha kinder året runt.
Feminas Elin Slättberg har hittat sitt bästa solpuder hos ett av de klassiska budgetmärkena – som du kan köpa i mataffären.
– En favorit i sminkväskan, säger Elin Slättberg.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mogen hy #8 – Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigtBrand logo
Mogen hy #8 – Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt

En produkt som de flesta av oss vill ha i sminkväskan är ett snyggt solpuder eller bronzer – något som kan hjälpa oss ge intrycket av solkyssta kinder oavsett om det är sommar eller vinter. Att hitta en bra bronzer kan dock vara lite av en utmaning, då en produkt i fel ton eller formula kan göra att man ser orange eller smutsig ut.

Feminas Elin Slättberg har hittat en riktig bronzerfavorit som hjälper henne att förlänga sommarbrännan på ett naturligt och vackert sätt – Isadora Bronzing Powder.

Annons

– En sminkprodukt jag använder varje dag är den här bronzern från Isadora, där jag har nyansen Golden Tan, säger Elin.

Isadora är ett av våra mest klassiska budgetmärken, som du kan hitta överallt – till och med i välsorterade matbutiker. ANNONS Här kan du köpa den!

Använder bronzern året runt

Elin Slättberg konstaterar att hon använder den plånboksvänliga sminkprodukten på olika sätt under året, beroende på om hon har en snyggt somrig solbränna eller lite blekare vinterhy.

– Denna prisvärda bronzer går absolut att använda året runt. På sommaren när jag har mer färg i ansiktet så använder jag den över större delar av ansiktet och på vintern när jag är blekare så har jag den främst på kinderna och delar av pannan för att pigga upp looken med lite färg. En favorit i sminkväskan helt enkelt!

Bronzing Powder

Isadora
Isadora bronzer
Annons
Mogen hy #6 – Så undviker du att läppstiftet blöderBrand logo
Mogen hy #6 – Så undviker du att läppstiftet blöder
Annons