Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Julianne Moores smarta knep för rakt hår utan friss

13 aug, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Julianne Moore
Julianne Moores vacker glansiga röda hår är det många som är avundsjuka på.
Nu delar Hollywood-stjärnan med sig av sina knep för att få håret att torka rakt och slippa det vanliga frisset.
– Jag har ett listigt knep för att få mitt hår att torka rakt, säger hon till The Sunday Times.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Tips för dig med tunt hårBrand logo
Tips för dig med tunt hår

Att få håret rakt efter att ha tvättat det kan vara en riktig utmaning om du har långt hår, speciellt om du inte vill eller tycker om att föna håret. Även om ditt hår är naturligt rakt och inte kommer ha självfall, så är det lätt att håret blir frissigt och flygigt.

En person man kanske inte ska tro ha det problemet är Hollywood-stjärnan Julianne Moore. Den Oscarsbelönade skådespelaren är alltid perfekt fixad på röda mattan, och hennes karaktäristiskt röda hårsvall är eftertraktat av kvinnor världen över.

Annons

Julianne Moores knep för naturligt rakt hår

Men även Julianne Moore kan ha problem med att hålla håret rakt och fritt från friss. I en intervju med The Sunday Times berättar hon att hon har naturligt vågigt hår, men eftersom hon är ”usel på att föna håret” har hon svårt att få det att torka rakt efter en dusch.

May december-skådespelaren har hittat ett sätt att få håret att torka rakt utan att ta till fönen – och hon använder sig av vårdande hårolja för att få till det.

– Jag har ett listigt knep för att få mitt hår att torka rakt. Jag tvättar mitt hår, applicerar sedan hårolja, och så knyter jag bak håret riktigt tajt, så att håret ligger tajt mot huvudet. Då torkar det platt.

Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem självaBrand logo
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem själva
Annons