Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Nya trenden - hitta skönhetsfavoriter i en välfylld beauty box

01 okt, 2024
kvinna glad att få sin skönhetsbox
Älskar du beauty och gillar att upptäcka nya märken och produkter? Då är trenden med kurerade beauty boxar ett tips. Här är några av de hetaste nyheterna just nu.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Nittio och nykär – en dokumentär om ensamhet och kärlekBrand logo
Nittio och nykär – en dokumentär om ensamhet och kärlek

Julkalendrar med skönhetsprodukter har varit hett de senaste åren. Men om du tycker att det är för mycket produkter eller kanske inte hittar den perfekta beautykalendern som passar just dig finns ett riktigt kul och härligt alternativ att testa - skönhetsboxar. Det här är inte ett nytt fenomen men de nya boxarna som kommit den senaste tiden har blir allt bättre med ett väldigt välkurerat och spännande innehåll. Många har dessutom stora produkter och inte bara minisar. Som till exempel Lina "Glowaddiction" Livians samarbete med Nordicfeel där man samlat flera av vinnarna från influencerns populära och omfattande skönhetstester med hudvård och hårvård. Här får du en hel rutin med hyllade produkter att prova och en majoritet är faktiskt i full storlek. Eller Zalando som under oktober släpper inte bara en, utan två skönhetsboxar. Den ena har man valt att ha fokus på hudvård, den andra är mer för dig som älskar makeup. Det bästa? Priset på de här skönhetsboxarna är betydligt lägre än om du skulle köpa alla produkter individuellt, många gånger kan du spara flera tusen kronor. Så vilka skönhetsboxar finns just nu? Vi har valt ut några favoriter som både är perfekt att köpa till dig själv men också att ge bort till någon som gillar hudvård och smink och älskar att testa nya saker.

Annons

Bästa skönhetsboxarna just nu

1/5

Curated: Glowaddictions

Nordicfeel

I den här boxen här man samlat 13 av Glowaddictions vinnare i hennes populära tester på Instagram plus två av Lina Livians egna favoriter. Det är mestadels hudvård och tänkt att kunna användas som en rutin för både morgon och kväll. 13 av produkterna är i full storlek och du hittar märken som Beauté Pacifique, Clinique, Klairs och Exuviance.

2/5

Lovables - beauty gone viral

Lyko

Några av de stora snackisarna på skönhetesfronten hittar du i beautyjättens senaste box, favoriter som snigelessence från Cosrx, supermascaran Mac stack från MAC och magiska hårmisten Dream Coat från Color Wow som håller frisset bort i dagar.

Annons
3/5

Beauty Box

Zalando

Är du nyfiken på snackisar som Babor, Pixi och Beauty of Joseon hittar du hudvård från just dessa märken. 10 produkter att lyfta rutinen med har man mixat i det här kitet som släppts 10 oktober, några minisar och några full storlek.

4/5

Favorites - Sports must haves

Sephora

Snodd som håller håret på plast, vattenfast mascara, rengöring för att lugnar röda kinder efteråt och kroppskräm som hjälper till att hålla huden i form - det här kitet är mixat för dig som gillar att hänga på gymmet, eller kanske behöver en riktigt härlig anledning att gå dit.

Annons
5/5

The Glowid Fall Routine

Glowid

Är du nyfiken på K-beauty men inte riktigt kommit dig för att testa än? Då är det här kitet perfekt, en hel rutin med allt från rengöring till essence och arkmask från några av de hetaste märkena just nu, som Cosrx, Klairs och Dr Ceuracle.

Annons
Annons