Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Pamela Anderson hyllas för osminkade stilen – vinner pris

30 sep, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Pamela Anderson
Pamela Anderson står i centrum på San Sebastians filmfestival, där hon uppmärksammar sin nya film The last showgirl.
På röda mattorna visar den 57-åriga stjärnan upp sig osminkad, och kallas ”världens vackraste kvinna” av sina fans.
”Hon är otrolig”, skriver en person.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Pamela Andersons stilresa genom årenBrand logo
Pamela Andersons stilresa genom åren

Filmfestivalen i spanska San Sebastian är i full gång och det råder inga tvivel om vem det är som är den stora stjärnan – Pamela Anderson är kvinnan på allas läppar. Den forna Baywatch-skådespelaren har de senaste åren hittat tillbaka in i strålkastarljuset ordentligt, delvis på grund av den Netflix-dokumentär som gjordes om henne, men också i och med den hyllade Broadway-uppsättningen av Chicago där Pamela Anderson spelade en av huvudrollerna.

Det är inte bara Pamelas skådespelarprestationer som hyllats, men också hennes snygga stil och på röda mattorna unika inställning till smink – Pamela Anderson brukar nämligen vara ensam om att gå så gott som osminkad på premiärer och modevisningar. Pamela Anderson har tidigare berättat att hon bestämde sig för att sluta sminka sig när hennes vän och sminkös Alexis Vogel gick bort i cancer 2019 – men att hon också tycker att det behövs en motvikt mot sminknormen.

Annons

– Jag visste att jag inte tog steg mot världsfred, men jag tog ställning. Jag tänkte bara ”jag gör det gör det här för alla tjejer där ute”. Jag har haft bonusdöttrar i tidigare relationer, och mina söner har flickvänner, och det här var för dem. Som samtiden ser ut, vet vi ens hur ett ansikte ser ut längre? Så här är det.

På San Sebastians filmfestival har skådespelaren nu gjort flera framträdanden och fotograferingar, i samband med premiären av hennes nya film The last showgirl, regisserad av Gia Coppola, barnbarn till Francis Ford Coppola och syskonbarn till Sofia Coppola.

Pamela Anderson
Pamela Anderson tog emot pris på filmfestivalen. Foto: Unanue

På 90-talet var Pamela Anderson starkt förknippad med hård, svart eyeliner runt ögonen och mörk läppenna med ljust läppstift – men i dag ser vi henne aldrig med den typen av smink längre. Numera är hennes ögon i stort sett alltid helt utan smink, och hennes hy bar, emellanåt sminkad med lite krämrouge. De tunna ögonbrynen håller Pamela Anderson dock hårt i, och de fylls i på samma sätt som de alltid har gjort.

Annons

Pamela hyllas av fans och kollegor

När Pamela Anderson poserade på röda mattan på filmens premiär bar hon en vacker rosa kreation, och markerade läpparna med en hallonröd läppfärg, men valde återigen bort både mascara, ögonskugga och eyeliner.

Pamela Anderson
Pamela Anderson på premiären för The last showgirl. Foto: SGSAN

Pamela Anderson hyllas nu av The last showgirl-kollegan Jamie Lee Curtis.

– Jag tycker hon är så smart och djupt andlig och själfull. Och vacker. Jag älskar sättet hon går igenom all skit i underhållningsbranschen och säger ”Jag behöver inte spela erat spel”, och jag respekterar det så så djupt, säger Jamie Lee Curtis, som tog rollen i filmen enbart på grund av Pamela Anderson.

Fansen håller också med Jamie Lee Curtis om att Pamela Anderson är vacker.

”Hon har aldrig sett bättre ut, så naturlig vacker och utan mängder av smink”, hyllar en person.

”Den vackraste kvinnan i världen”, skriver en annan.

Källa: Bored Panda.

5 saker du kanske inte visste om Pamela AndersonBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Pamela Anderson
Annons