Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Lee Christiernsson visar upp nya kärleken Petra

26 sep, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Lee Christiernsson
Det var i juni som Lee Christiernsson publicerade en kontaktannons på sin Instagram, där hen letade efter kärleken.
Nu visar Lee upp sin nya flickvän i Malou möter – veterinären Petra.
– Om det känns väldigt bra måste man våga lita på det, säger Lee Christiernsson i Malou möter.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Hör Kristin Kaspersen berätta om mardrömssändningen - med LoketBrand logo
Hör Kristin Kaspersen berätta om mardrömssändningen - med Loket

Lee Christiernsson har hittat kärleken igen efter sin skilsmässa – och visar nu för första gången upp kärleken i Malou von Sivers intervjuprogram Malou möter. Det var i juni som den forna Äntligen hemma-snickaren valde att lägga ut en kontaktannons inför sina 95 000 följare, när hen ville börja dejta för första gången på nästan två decennier.

”Ni ska inte tro att detta är ett skämt, även om det faktiskt är lite knasigt. Men nu ska jag börja dejta för första gången på 18 år.Jag gillar idén att våga gräva där man står.Vad är då inte mer självklart än att söka min första dejt här. Du ciskvinna som känner att du är rätt person för mig, skicka ett dm”, skrev Lee Christiernsson på Instagram.

I Malou möter berättar Lee att det var över 250 personer som svarade på kontaktannonsen, men att hen i slutändan bestämde sig för att träffa bara en person – veterinären Petra Lindvall.

Annons

De två börjades höras över telefon, och fick snabbt fin kontakt. När de väl träffades på riktigt var kemin ett faktum, och i dag är de två ett par. När Petra kommer in i Malou möter-studion konstaterar Malou von Sivers att Petra och Lee är lika varandra.

– Första gången vi pratade märkte jag snabbt att vi hade en connection. Sen tror jag att vi lite har samma estetik, inte alltid, men det är en kommentar vi fått ett antal gånger, säger Petra.

Lee Christiernsson med flickvännen Petra Lindvall
Lee Christiernsson med flickvännen Petra Lindvall

Hon är Lee Christiernssons nya flickvän

Veterinären är ett par år yngre än Lee, men är även hon skild med barn. I dag arbetar hon som veterinär, men hon har i ungdomen arbetat som modell i Italien.

Lee Christiernsson hyllar sin flickväns mod i programmet.

– Jag upplever dig som en modig, nyfiken människa. Många gånger när man varit i en relation och kliver ur den kommer man på att man behöver bejaka livet lite mer, en del blir ju helt sjövilda, men du valde att svara på den här märkliga annonsen.

Paret har inte hunnit vara tillsammans särskilt länge, men är i dag lyckliga i sin relation, och berättar för Malou att de hunnit lära känna varandra på djupet på kort tid.

– Vi har umgåtts mycket sedan vi träffades.

Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i telefonbokenBrand logo
Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i telefonboken
Annons