Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Skönhetsredaktörens fem favoriter under hundralappen

10 okt, 2024
kvinna fyndar skönhetsprodukter
Älskar du att fynda, nosa upp de där skönhetsprodukterna som levererar betydligt mer än prislappen säger? Spana in de här fem budgetfavoriterna vi köper igen och igen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Feminas läsare: Här är våra favoritparfymerBrand logo
Feminas läsare: Här är våra favoritparfymer

Letar du efter bra skönhetsprodukter som inte spränger din budget? Det är inte bara priserna på bolån och bröd som skjutit i höjden på grund av inflationsbudgeten. Även beauty har blivit rejält mycket dyrare. Den goda nyheten är att det faktiskt samtidigt också poppat upp en hel del märken som inte bara är billiga. De är också riktigt bra. Här finns både dupes, som kan sägas vara billiga kopior av hajpade produkter, och helt vanliga briljant formulerade budgetpärlor som levererar fina resultat utan att ha sneglat på konkurrenterna. Skönhetsprodukterna på budgethyllan kanske inte alltid har det flottaste utseendet. Men här är det verkligen insidan som räknas. Och kommer du under 100 kr är det ändå otroligt att få så fina effekter.

Annons

Bästa skönhetsprodukterna under 100 kronor

1/5

Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary

Sval, skön och snäll är den här budgetpärlan, en ansiktskräm som håller huden behagligt återfuktad i timmar och passar även den mest känsliga.

2/5

Fresh Face Cheek & Lip Tint

Barry M

I den här smidiga tuben gömmer sig en skönhetshybrid som inte bara ger fräsch och fin ton till läppar och kinder. Den har också en återfuktande formula som får huden att kännas piggare.

Annons
3/5

Slim Lip Pencil

NYX Professional Makeup

Läppenna har blivit ett måste i mångas sminkväska igen och här har du en klassiker som gör jobbet utan att skinna plånboken. Lagom mjuk, lätt att vässa och håller läppstift på rätt sida. Finns dessutom i väldigt många färger.

4/5

Drops of Sunshine

Essence

Svep på under foundation, mixa med din dagkräm eller applicera som highlighter. De här rykande nya dropparna är en väldigt budgetvänlig dupe till Drunk Elephants hajpade D-Bronzi Sunshine Drops. Kanske inte lika hudvårdande och lite mindre skimrande, men för under hundralappen är detta ett kap.

Annons
5/5

Micellar Water Skin Glow

Nivea

Enkelt att göra rent hus med både smuts och smink och ger huden en liten extra sudd med lystergivande serum - det här micellärvattnet är en plånboksvänlig pärla med bonuseffekter.

Annons
Annons