Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Marcus Noterius: Så träffade jag kärleken Titti

13 aug, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT, Tv4.
Marcus Noterius
Marcus Noterius är omtyckt som flygande reporter i TV4:s Nyhetsmorgon, där han blivit känd för sina roliga testa på-reportage.
För Aftonbladet berättar tv-profilen om sin nya kärlek, 12 år äldre Titti som bor i en annan stad.
– Det har gått ganska fort, men det känns fantastiskt bra, säger Marcus Noterius till Aftonbladet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Bingolotto genom tiderna - minns du programledarna?Brand logo
Bingolotto genom tiderna - minns du programledarna?

Marcus Noterius har de senaste åren blivit ett folkkärt inslag i TV4:s Nyhetsmorgon, där han som flygande reporter får göra reportage om allt mellan himmel och jord – men inte sällan testar på olika aktiviteter. Vi har sett honom göra allt från att bada isvak till att åka forsränning, och hans roliga upptåg blir ofta uppmärksammade i sociala medier.

Det är inte bara karriären som går som på räls – även i kärlekslivet är Marcus Noterius lycklig. I en intervju med Aftonbladet berättar TV4-profilen om kärleken Titti, som han har en långdistansrelation med.

– Man kan säga att vi sprang på varandra av en slump. Ganska fort kände vi att vi tyckte om varandra och började sedan dejta. Det har gått ganska fort, men det känns fantastiskt bra, säger Marcus Noterius till tidningen.

Annons

Har långdistansrelation

Medan Marcus bor i Östersund bor kärleken i Härnösand, och de två träffar varandra mest på helgerna – ett upplägg han tycker om då veckodagarna ändå är fullproppad med jobb och annat.

– Hon är otroligt fin både utanpå och inuti. Titti är också väldigt omtänksam, glad, kärleksfull och förstående. Hon är fantastisk, oerhört glad och positiv och ger mig sådan enorm energi, säger Marcus Noterius.

Eftersom relationen är så ny har paret inga planer på att flytta ihop än, eller ta några nya steg i förhållandet, utan njuter av hur de har det nu. Noterius konstaterar att det skiljer en del i ålder mellan honom och flickvännen, men att det inte är något han tänker på.

– Titti är också lite äldre än jag och det skiljer 12 år mellan oss. Men hon känns mycket yngre.

Fredrik Wikingsson underpresterar i Feminas quiz: "Är det en grytlapp?"Brand logo
Fredrik Wikingsson underpresterar i Feminas quiz: "Är det en grytlapp?"
Annons