Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Sofia Ståhls tuffa utmaning med Tareq under graviditeten

09 aug, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT,
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Feminas bloggare Sofia Ståhl väntar sitt andra barn, det första med pojkvännen och tv-kocken Tareq Taylor.
Samtidigt har paret gett sig på att bygga sitt drömhus – utan hjälp.
”Är trött och blir rejält sliten av husbygget men i övrigt har jag inga krämpor”, skriver Sofia Ståhl i sin blogg.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Sofia Ståhl: "Spännande att jobba med min kille"Brand logo
Sofia Ståhl: "Spännande att jobba med min kille"

Hälsoprofilen och Femina-bloggaren Sofia Ståhl är gravid, och väntar sitt första barn med kärleken Tareq Taylor. Paret, som har varsitt ytterligare barn från tidigare relationer, visade först upp gravidlyckan på Sofias Instagram och blogg.

”Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis? I min kropp”, skrev Sofia Ståhl i ett blogginlägg.

Annons

Efter att ha delat med sig av de glada nyheterna på bloggen och i sociala medier tackar Sofia Ståhl nu för det fina stödet, och konstaterar att graviditeten är väldigt annorlunda mot hennes förra.

”För att börja någonstans så är jag så oerhört tacksam över att få uppleva en andra graviditet som är helt annorlunda den första - till det lättare. Med tanke på att vi (bokstavligen bara vi) bygger hus nu så hade en mer utmanande graviditet varit ... svår att få ihop med den här verkligheten. Nu mår jag bra, är trött och blir rejält sliten av husbygget men i övrigt har jag inga krämpor vilket är som natt och dag mot förra gången”, skriver Sofia Ståhl i ett inlägg.

Bygger hus från grunden

Sofia och Tareq är alltså nu i full färd med att bygga ett hus från grunden. Under sommaren har de nämligen fokuserat på att bygga ett gästhus som de kan bo i under kommande år medan de bygger om sitt befintliga hus till ett drömhem. Gästhuset bygger de själva, planka för planka.

Annons

”Bottenplattan stod färdig i slutet på juni så 1 juli var det vi och verktygen, bara att köra alltså. Så från att det var en ren bottenplatta så står nu ett hus på plats”, konstaterar hon.

Vi önskar Sofia och Tareq lycka till med husbygget!

Träna hemma med PT-FiaBrand logo
Träna hemma med PT-Fia
Annons