Trendar: NostalgiI rampljusetLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträtt

Sandra Dahlbergs nya kärlek – berättar om pojkvännen

22 jul, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Sandra Dahlberg
Artisten och tv-profilen Sandra Dahlberg har hittat kärleken igen – och visar upp pojkvännen i sin nya musikvideo.
I videon till Happy in your arms får vi se Sandra med nya pojkvännen Peter Envall.
”Vi delar värderingar och är pigga på upptåg båda två”, säger Sandra Dahlberg till Hänt.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Sofia Ståhl: "Spännande att jobba med min kille"Brand logo
Sofia Ståhl: "Spännande att jobba med min kille"

Sandra Dahlberg slog igenom i dokusåpan Fame Factory i början av 2000-talet, och blev snabbt en rikskändis när hon tävlade i Melodifestivalen med låtar som Här stannar jag kvar och Jag tar det jag vill ha. De senaste åren har Sandra dock varit med aktuell som tv-profil i Postkodlotteriet på TV4, där hon gett glädjebesked till lotterivinnande familjer.

Nu släpper Sandra Dahlberg sin första musikvideo på 15 år – och med den också en kärleksnyhet. I videon syns nämligen hennes nya pojkvän, juristen Petter Envall. Det bekräftar hon i ett sms till Hänt.

”Jag och Petter Envall är ett par! Jag har också släppt ny låt efter 15 år och i videon så skymtar han faktiskt till!”, skriver Sandra Dahlberg.

Sandra Dahlberg blev under Fame Factory tillsammans med den yngre deltagaren Jimmy Jansson, och de två var tillsammans i sju år och fick en son tillsammans innan de gick skilda vägar 2010. Efter det fann Sandra kärleken i Mathias Singh, som hon fick dottern Blända med. Sedan uppbrottet från Mathias 2017 har Postkodlotteriet-profilen dejtat en del, men nu har hon alltså träffat Petter och är lyckligt kär.

Annons

”Gifter” sig med pojkvännen i videon

På Instagram berättar Sandra mer om videon, där det ser ut som att hon och Petter gifter sig.

”Idag släpper jag ny musik! 15 år sedan sist så väl på tiden! Den heter Happy in your arms och jag har gjort både text och musik. In och lyssna på Spotify och lägg till i någon spellista så blir jag glad! Jag har fantastiska vänner som hjälpt mig med detta! Vill tacka dem av hela mitt hjärta!”, skriver hon.

I ett sms till Hänt berättar Sandra hur paret träffades, och att de inte är gifta på riktigt.

”Vi träffades på Twitter, eller X som det heter numera heter, lite otippat val kanske. Det känns fint! Vi delar värderingar och är pigga på upptåg båda två”, skriver hon.

Kändisar som ägnar sig åt välgörenhetBrand logo
Kändisar som ägnar sig åt välgörenhet
Annons