Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Theo Wahlgren har vuxit upp – så ser han ut i dag

30 aug, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT..
Pernilla Wahlgren med Joachim Lennholm och Theo Wahlgren
Med Pernilla Wahlgren som mamma och Benjamin och Bianca Ingrosso som storasyskon är det inte konstigt att Theo Wahlgren vuxit upp i rampljuset.
I dag är kändissonen 17 år, och när han gästade sin mamma i TV4:s Vilket liv fick han sin mamma att bryta ihop i tårar.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i telefonbokenBrand logo
Kändisarna avslöjar: Hen är kändast i telefonboken

Theo Wahlgren har synts i rampljuset sedan han föddes. Som Pernilla Wahlgrens yngsta barn, och halvsyskon till Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso har offentligheten alltid varit en del av hans liv, och de senaste åren har han också synts allt mer i Kanal 5:s långkörare Wahlgrens värld.

Men trots detta så älskar inte 17-åringen rampljuset – så mamma Pernilla Wahlgren är inte beredd när han dyker upp i söndagens avsnitt av Vilket liv! på TV4, när hon hyllas för sin långa karriär.

Annons

– Men alltså, det här trodde jag aldrig! Han gillar inte uppmärksamhet så jättemycket, säger hon och torkar bort glädjetårar.

När Theo ska beskriva vad som är det bästa med hans mamma säger han att hon alltid är glad och positiv, men att det varit underligt att ha att kamerateam vid frukostbordet.

– Det var skumt till en början. Men nu på senaste tiden är man väl mer van vid det, man kommer ner på morgonen och säger ”tja”, och antingen går jag upp eller så är jag med och pratar, förklarar han i Vilket Liv.

Men även om Theo är med i tv-programmet är han mer tillbakadragen än sina syskon, och många är nyfikna på honom. Här är svar på några av de vanligaste frågorna om Theo Wahlgren!

Theo Wahlgren
Theo Wahlgren är nu 17 år.

Vem är Theo Wahlgrens pappa?

Theo Wahlgrens pappa heter Joachim Lennholm, och hos honom har Theo bott varannan vecka under hela uppväxten. Joachim Lennholm arbetar som polis och bor på Värmdö i Stockholm. Han och Pernilla var tillsammans mellan 2002 och 2008, innan relationen tog slut. I dag har de två en bra relation och har delad vårdnad.

Annons
Pernilla Wahlgren med Joachim Lennholm
Pernilla Wahlgren med Joachim Lennholm 2005 ROGER VIKSTRÖM

Hur lång är Theo Wahlgren?

Theo har sedan länge vuxit om sin mamma Pernilla, som själv bara är 156 centimeter lång. Exakt hur lång han är, är dock oklart.

Theo Wahlgren och Pernilla Wahlgren
Theo Wahlgren är mycket längre än sin mamma, även när hon har höga klackar.

När fyller Theo Wahlgren år?

Theo Wahlgren är född 21 mars 2007.

Se videon. Här är kändisarnas favoritparfymerBrand logo
Se videon. Här är kändisarnas favoritparfymer
Annons