Trendar: Livsberättelser Intervju med Tuva Novotny Intervju med idol-Jay Intervju med författare Andrev Walden Intervju med Matilda Boza från Tv4

Erik Videgård: ”Jag skulle inte vilja var ihop med mig just nu”

30 sep, 2024
AvAino Oxblod
FotografTt.
Erik Videgård
Han är uppslukad av karriären – och har ingen lust att dejta.
Femina checkar läget med omtyckta tv-kocken Erik Videgård!
– Jag skulle inte vilja var ihop med mig just nu i alla fall, jag har så fullt upp med annat, säger Erik Videgård.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
3 ögonblick vi minns från Kockarnas kampBrand logo
3 ögonblick vi minns från Kockarnas kamp

Sinnesstämning

– Just nu är den på topp! Jag har flyttat till en ny lägenhet som är underbar, där jag har ett jättestort kök och kan laga mat, och spela in små matfilmer. Jag har en Youtube-kanal där jag nu lägger ut mina kokböcker i filmformat. Jag bodde i en fyra tidigare, och sedan mina två yngsta barn flyttade ut en efter en förra året var det lite stort och tomt, samtidigt som jag hade ett väldigt litet kök.

Kärlekslivet

– Det är noll, jag dejtar inte. Jag skulle inte vilja var ihop med mig just nu i alla fall, jag har så fullt upp med annat. Jag har skilt mig två gånger, så jag är väl lite svårt att ha och göra med. Kommer det så kommer det, men det är inget jag aktivt söker.

Ekonomin

– Det är inte jättebra, det är inte jättedåligt. Jag kan inte pensionera mig och leva på min förmögenhet, för det har jag ingen, men samtidigt tycker jag om att jobba, och får in så mycket att jag klarar mig och lite till.

Annons

Stilen

– Klädstilen? Den är på topp, hela tiden. Jag har hittat min stil.

Vad är din stil då?

– Den är svart. Svart och hög kvalitet. Köper jag något lägger jag gärna ner pengar på det, och sen använder jag det tills det faller sönder. Det kan gå ett halvår eller ett år utan att jag behöver köpa något nytt. Jag är barnsligt förtjust i fina kläder.

Hälsa

– Den är toppen. Jag är ju opererad och cancerbehandlad och så, men jag är friskförklarad sedan fem år tillbaka och går på regelbundna kontroller, och är väl uppdaterad om min hälsa. Jag har ingen känsel i en fjärdedel av ansiktet, men man vänjer sig vid det också, man får anpassa lite hur man äter och så.

Framtidsplanerna

– Nu jobbar jag hårt med min Youtube-kanal, jag gillar teknik och att göra nya saker. Sen lagar jag mat hela tiden, bland annat i Nyhetsmorgon, vilket är skitkul. Jag åker till Bangkok där jag är inbjuden av Asiens bästa kock, så där kommer jag få med mig massor av intryck, och sen ska jag till Helsingborg för ett gästspel där. Det är fullt upp!

5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåporBrand logo
5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåpor
Annons