Trendar: Se ''Dagen som förändrade allt'' Mitt liv Livet med barn Kärlekshistorier BUP-upproret Våld i nära relationer

23-åriga Christina är mamma till 11 barn – berättar om livspusslet

17 okt, 2024
AvSara Ericsson
FotografInstagram
23 åring är 11 barnsmamma
Hon är bara 23 år gammal och redan mamma till elva barn – Christina Ozturk drömmer om en stor familj.
– Vi är inte redo att bestämma en slutsiffra än, allt har sin tid, säger hon.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Relationsexperten: Så hanterar du varannan-vecka-livetBrand logo
Relationsexperten: Så hanterar du varannan-vecka-livet

Tänk dig att inte bara ha ett, utan elva barn som kräver din uppmärksamhet på en gång. Det är livet för Christina Ozturk, en 23-årig kvinna, som är mamma till elva barn.

Foto: Instagram

Mamma till 11 barn vid 23-årsålder

Christina Ozturk från Georgien blev mamma till elva barn redan vid 23 års ålder. Hon fick sitt första barn när hon var 17 år gammal, hon var då ensamstående mamma, men hennes liv förändrades när hon mötte sin nuvarande make på under en semester, den 56 åriga miljarderen. Hon berättar för Bright Side att de blev förälskade vid första ögonkastet och att maken var tydlig med att han ville ha många barn.

Annons

De flesta av barnen föddes samtidigt och är i samma ålder. Eftersom det är omöjligt att få så många barn på en gång, vände paret sig till surrogatmödraskap för att snabbt bygga en stor familj.

– Jag födde min äldsta dotter Victoria själv för sex år sedan. Resten av barnen är biologiskt mina och min makes men föddes av surrogatmödrar, säger Christina Ozturk, enligt The Sun.

Foto: Instagram

Hon beskriver sin make som en superpappa som ser till att allas behov tillgodoses i familjen. För att hjälpa Christina att ta hand om barnen på bästa sätt har de anställt barnflickor och flera assistenter.

Christina berättar för Bright Side att hon och hennes man har delat ansvaret mellan sig. Han tar hand om arbetet medan hon ser efter barnen. De har reserverat helger för kvalitetstid med familjen och oavsett dag ser de till att äta sina måltider tillsammans.

– Vi är inte redo att bestämma en slutsiffra än. Allt har sin tid, säger Christina Ozturk, enligt The Sun.

Artikelinspiration: Bright Side

Annons