Trendar: Se ''Dagen som förändrade allt'' Mitt liv Livet med barn Kärlekshistorier BUP-upproret Våld i nära relationer

”Min bästa vän fick barn med min man – jag fick det att hända”

03 okt, 2024
AvAino Oxblod
FotografFacebook.
Bästa vännen var surrogat
I hela sitt liv hade Kimberley drömt om att bli mamma, men efter flera missfall hade hon gett upp hoppet.
Då klev hennes bästa vän Becki in – och erbjöd sig att bli gravid av Kimberleys make, och föda deras barn.
– Jag var så glad över att ha hjälpt min man att befrukta min bästa vän, säger Kimberley.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
6 kända kvinnor som fick Barn efter 50Brand logo
6 kända kvinnor som fick Barn efter 50

Kimberley Allen hade drömt om att få bli mamma och uppfostra barn, ända sedan hon själv var liten. Men när hon gifte sig med maken Jamie och började försöka få barn skulle det visa sig vara svårare än hon hade trott och hoppats. Kimberley drabbades av missfall efter missfall, och började tappa hoppet.

– Att bli mamma var min största dröm i livet, säger Kimberley Allen.

Hjälpen kom till slut från lite oväntat håll – Kimberleys bästa vän, Becki. De två hade suttit ihop sedan skoltiden, och Kimberley hade sett vännen föda och uppfostra tre barn. Men när Becki erbjöd sig att bära och föda Kimberleys och Jamies barn var de inte beredda.

Annons

– För ett ögonblick trodde jag att jag hade hört fel, men det hade jag inte. Jamie och jag satt tysta i chock i några minuter innan jag började ställa frågor. Becki sa att hon ville vara surrogat åt oss, vilket gjorde att det kändes tydligare. Jag blev överväldigad och kände mig full av kärlek, säger Kimberley Allen.

Beckis förslag var att de skulle ta Jamies sperma och injicera in i henne – barnet skulle vara hälften Jamies och hälften Beckis rent genetiskt, men uppfostras av Jamie och Kimberley. I februari 2022 slog de slag i saken, och Kimberley hjälpte till med proceduren, och på tredje försöket blev Becki gravid.

– Att mitt barn skulle vara biologiskt henne skulle bara göra vårt band ännu djupare. Jag minns att jag var så glad över att ha hjälpt min man att befrukta min bästa vän, en mening jag aldrig trodde jag skulle säga.

Vännen födde Kimberleys dotter

Beckis graviditet löpte ut som den skulle, och Kimberley konstaterar att hon inte kände sig avundsjuk på att vännen bar hennes barn – utan att det förde dem närmare varandra. I oktober 2022 föddes dottern Roxanne Nicola Allen.

Annons

– Jag föll pladask för min lilla tjej. Jag kunde inte förstå att vi äntligen var föräldrar, det kändes surrealistiskt. Det finns inga ord som kan beskriva hur tacksam jag är för Becki.

I dag är Roxanne två år gammal, och Kimberley njuter av att få vara förälder.

– Vår dotter är väldigt lik mig som barn, inge skulle ens veta eller ifrågasätta det om jag inte sa det. Jag trodde min dröm att bli mamma hade tagits ifrån mig för gott, men hon fick den att gå i uppfyllelse.

Källa: The Sun.

Här är kändisarna som skaffat barn på egen handBrand logo
Här är kändisarna som skaffat barn på egen hand
Annons