Trendar: Krönika om självkärlek Dejta efter separation Teknikhacks Yoga med Johanna Resetips Vintips till maten

Sminkösen kan förvandla sig till vilken kändis som helst

22 dec, 2022
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Christiano Ronaldo, Natalie Portman, Marilyn Monroe, Tom Holland.
Det verkar inte finnas en kändis i hela världen som talangfulla sminkösen He Yuhong inte kan förvandla sig själv till med hjälp av makeup och peruker.
Spana in hennes otroliga förvandlingar här!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Video: Fem favoriter från Femina: smink för mogen hyBrand logo
Video: Fem favoriter från Femina: smink för mogen hy

Smink går att använda till så mycket mer än att bara se lite extra fräsch och snygg ut – det kan förändra ens utseende helt om man vill. Det visar den duktiga make up-artisten He Yuhong, som går under namnet Yuyamika på Instagram. Hon har nämligen gjort sig känd för att kunna förvandla sig själv till nästa vilken kändis som helst i världen.

Inför sina 685 000 följare på sociala medier-plattformen visar hon hur hon med hjälp av smink, peruker och andra hjälpmedel förvandlar sig till olika kändisar och filmkaraktärer. Hon har också gjort om sig till motiv från oljemålningar, och exempelvis blivit både Leonardo da Vincis Mona-Lisa och Frida Kahlos självporträtt.

Annons

– Make up-artister fokuseras mest på att försöka återskapa kändisars looks. Få har utvecklat idén till att förvandla sig till figurer från oljemålningar. Det gjorde jag, har hon sagt.

I flera fall har He Yuhong också lagt upp klipp där hon visar hur hon gör för att förvandla sig till de olika kändisarna. När hon gjorde om sig till superhjälte-skådespelaren Tom Holland visade hon alla stegen i processen, där hon först dolde sina egna ögonbryn för att kunna återskapa hans, och sedan med hjälp av tejp fick till en annan ögonform. Sedan hjälper smink till att skapa skuggor i ansiktet som gör att formen på ansiktet förändras för att efterlikna stjärnan.

Är du nyfiken på He Yuhongs otroliga talang? Spana in hennes olika förvandlingar här nedan och förbered dig på att bli hänförd!

Robert Downey Jr

Natalie Portman i Leon

Greta Garbo

Charlie Chaplin

Marilyn Monroe

Michael Jackson

Anne Hathaway

Taylor Swift

Christiano Ronaldo

Scarlett Johansson i The Avengers

Annons
Se också: Håll håret rent längre - 6 tipsBrand logo
Se också: Håll håret rent längre - 6 tips
Annons