Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Väskan som var hetast på 00-talet är trendig igen

11 okt, 2024
AvSara Ericsson
Fotograftt
Handväskan som blivit populär igen.
Var du en av alla som älskade Coach-väskorna under 00-talet? Nu är det dags att plocka fram väskan igen – för den är trendigare än någonsin.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
5 ikoniska kändisaccessoarerBrand logo
5 ikoniska kändisaccessoarer

Vi känner igen loggan, det stora c:et eller den fastkedjade loggan i läder som hänger på väskans axelband. Väskorna från Coach New York, allmänt kända som Coach, bars av många under 00-talet.

Efter modemärkets senaste lansering har väskorna fått ett uppsving. Precis som tidigare är de olika modellerna populära, men det är en specifik modell som blivit extra populär igen.

Här är allt om väskan som var trendig vid millennieskiftet och nu är hetare än någonsin!

Annons
Väskan från Coach har blivit populär igen.

Därför är Coach-väskan så populär

Det är svårt att hitta en väska som kan vila bekvämt på axlen utan att glida av, som är tillräckligt rymlig för att rymma alla nödvändigheter, och som har en knappt märkbar logostämpel för en minimalistisk finish.

Men varför är just modellen Brooklyn Bag så populär? Med storlek nog för att rymma allt man behöver passar den lika bra till vardag som till fest. Den är också en klassisk modell med ett brett axelband som gör den bekväm att bära.

Annons
Modellen Bella Hadid har burit väskan flera gåner senaste tiden.

Och som alltid – när kändisar dyker upp med ett plagg eller accessoar, så är det många som hakar på. Coach lär vara överlyckliga över det faktum att modellen Bella Hadid burit väskan, inte bara en gång utan tre gånger den senaste tiden. Och plattformen Tiktok svämmar nu över av innehåll kopplat till väskan.

Brooklyn Bag

Coach

Så vi slår fast – har du en Coach-väska hemma, då är det dags att plocka fram den igen!

Annons