Trendar: 10 bästa filmerna från 80-talet Nostalgiska barnprogram vi aldrig glömmer Så gick det för skådisarna i Saltkråkan Så lever de kvinnliga idrottsstjärnorna idag Kändisarnas dubbelgångare

Anna Nicole Smiths dotter har vuxit upp – är mamma upp i dagen

04 okt, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Anna Nicole Smith Larry Birkhead Dannilynn
Modellen Anna Nicole Smith var bara 39 år gammal när hon gick bort 2007, och hennes enda dotter Dannielynn Birkhead hade inte hunnit fylla ett år.
Nu har Dannielynn vuxit upp – och är en kopia av sin mamma!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändisar som ägnar sig åt välgörenhetBrand logo
Kändisar som ägnar sig åt välgörenhet

Under 90-talet och början av 00-talet var modellen och tv-profilen Anna Nicole Smith en av världens mest omskrivna personer – hennes underklädeskampanj för H&M skapade ramaskri över hela världen, och hennes äktenskap med 62 år äldre oljemiljardären J. Howard Marshall fick många att höja på ögonbrynen.

Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smith var en framgångsrik modell – men mer känd för sitt röriga privatliv. Foto: JIM RUYMEN

I september 2006 födde Anna Nicole Smith sin dotter Dannilynn, och fotografen Larry Birkhead fick kämpa för att bevisa att Dannielynn var hans dotter. Men Anna Nicole Smith kämpade också med drogmissbruk, och i februari 2007 gick hon bort av en överdos – när dottern bara var ett halvår gammal.

Annons

Dannielynn Birkhead har sedan dess vuxit upp med sin pappa Larry, som under hennes tidiga år höll henne borta från rampljuset så mycket som möjligt. De senaste åren har de två börjat synas mer på röda mattor tillsammans, och reaktionen är alltid densamma – Dannielynn är en kopia av sin mamma.

Dannielynn Birkhead med pappa Larry
Dannielynn Birkhead med pappa Larry på hästtävlingen Kentucky Derby 2023. Foto: Clutch Pockets Wambli/Shutterstock

Dottern är lik Anna Nicole Smith

2021 medverkade de två i en dokumentär, där de gav sig ut på en resa för att ta reda mer om Anna Nicole Smiths tidiga liv. Dannielynn hade hunnit bli tonåring och var nyfiken på mamman hon aldrig hann lära känna, och Larry – som inte hade känt henne så länge – hade inga svar.

Annons

– Dannielynn är en tonåring nu, och hon vet inte riktigt så mycket om sin mamma. Som pappa till ett barn vars mamma har gått bort tänkte jag ”varför inte gå tillbaka till där Anna startade?” Ska jag vara ärlig så visste inte jag så mycket om Annas tidiga år heller, sa Larry Birkhead i trailern till dokumentären.

Även i dokumentären är det medverkande som reagerar på hur lik Dannielynn är sin mamma.

Anna Nicole Smith och dottern Dannielynn Birkhead
Anna Nicole Smith och dottern Dannielynn Birkhead i samma ålder.

– Du är din mamma. Du ser ut precis som henne, säger en kvinna i dokumentären.

9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner tillBrand logo
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till
Annons