Trendar: 10 bästa filmerna från 80-talet Nostalgiska barnprogram vi aldrig glömmer Så gick det för skådisarna i Saltkråkan Så lever de kvinnliga idrottsstjärnorna idag Kändisarnas dubbelgångare

Jennifer Love Hewitts smarta svar på kritiken: ”Naturlig”

07 aug, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT, Instagram.
Jennifer Love Hewitt
Många minns 90-talsstjärnan Jennifer Love Hewitt från Jag vet vad du gjorde förra sommaren och Ghost whisperer.
När stjärnan klippte sig nyligen var det många som tyckte att hon var oigenkännlig – och nu svarar hon på kritiken på ett smart sätt.
”Jag ser likadan ut som alltid”, skriver hon till bilder på sig själv med omfattande Instagram-filter.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Lena Endre om dagens skönhetsideal: "Förjävligt"Brand logo
Lena Endre om dagens skönhetsideal: "Förjävligt"

Skådespelaren Jennifer Love Hewitt har en lång Hollywoodkarriär i bagaget, och även om hon fortfarande är aktiv och har haft roller i serier som Criminal Minds och nu senast 9-1-1, så är det många som fortfarande förknippar henne med rollerna hon gjorde på 90-talet och början av 2000-talet. Hon fick sitt stora genombrott i Jag vet vad du gjorde förra sommaren och blev vida omtyckt för serien Ghost whisprerer.

Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt 2002. Tammie Arroyo / AFF

Kanske är det för att många minns stjärnan som hon såg ut för 20 år sedan, som hon nu har mötts av oväntad kritik. När Jennifer Love Hewitt nyligen ville uppdatera sin look så togs det inte emot med öppna armar av följarna. Skådespelaren visade att hon hade kapat sitt långa svall till en kort page med gardinlugg, men frisyren var inte det som hamnade i fokus. Det var flera som tyckte att stjärnan var ”oigenkännlig”, och bland kommentarerna på frisörens Instagram-inlägg spekulerades det kring vilka skönhetsingrepp Love Hewitt kan ha gjort, och varför hon såg så annorlunda ut.

Annons

Jennifer Love Hewitts smarta svar

Jennifer Love Hewitt valde att ta diskussionen om hennes utseende med en klackspark, och svarade på ett humoristiskt sätt på Instagram story. På en rad olika bilder med drastiska Instagram-filter, där hela hennes utseende förändrats, skrev hon:

”Så många människor säger att jag ser annorlunda ut. Jag ser likadan ut som alltid. Skulle inte kunna vara mer naturlig. Jag vaknade på det här sättet. Fillers förändrar en inte så mycket”, skrev hon på Instagram.

Jennifer Love Hewitt med filter.
Jennifer Love Hewitt skämtade till det på Instagram story.

Hon avslutade sedan med ett mer genuint budskap:

Annons

”Låt människor ha filter eller vara ofiltrerade. Var fina. Var snälla. Sprid kärlek”, skrev hon.

Svenska kvinnor som väljer bort skönhetsingreppBrand logo
Svenska kvinnor som väljer bort skönhetsingrepp
Annons