Trendar: 10 bästa filmerna från 80-talet Nostalgiska barnprogram vi aldrig glömmer Så gick det för skådisarna i Saltkråkan Så lever de kvinnliga idrottsstjärnorna idag Kändisarnas dubbelgångare

Kändisarna som inte är vänner längre – därför bröt de

07 aug, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Laila Bagge, Pernilla Wahlgren, Jennifer Aniston och Chelsea Handler.
Vänskap kan ta slut precis som kärleksrelationer – även bland kändisar.
Här är stjärnorna som brukade vara goda vänner, men som nu har slutat umgås med varandra.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Kändissystrar - i och utanför rampljusetBrand logo
Kändissystrar - i och utanför rampljuset

Pernilla Wahlgren och Laila Bagge

Laila Bagge och Pernilla Wahlgren
Laila Bagge och Pernilla Wahlgren 2012. Foto: Karin Törnblom/TT

Pernilla Wahlgren och Laila Bagge blev näre vänner när Laila Bagge var gift med Niclas Wahlgren, och deras barn är kusiner. Pernilla och Laila drev också bloggportalen The Modern Mom tillsammans – men Pernilla har varit kritisk mot hur det sköttes efter att den lades ner.

Annons

– Det var inget schyst samarbete. Därför så jobbar vi inte tillsammans, har hon sagt till Expressen.

Efter Lailas skilsmässa från Niclas umgicks hon och Pernilla allt mindre, och i dag är de två inte vänner med varandra längre.

Marie-Louise Ekman och Ulf Brunnberg

Marie-Louise Ekman och Ulf Brunnberg.
Marie-Louise Ekman och Ulf Brunnberg. Foto: TT.

När Marie-Louise Ekman gästade Fördomspodden berättade hon att hon brukade vara god vän med Ulf Brunnberg, som gjorde Jönssonligan-filmerna med hennes bortgångne make Gösta Ekman, men att de i dag inte har någon kontakt.

Annons

– Ulf Brunnberg var en gammal vän vid något tillfälle, men jag tror inte att han hatar mig. Vi var väldigt goda vänner ett tag, han gjorde mig till sin lillasyster och skulle ta hand om mig, sa hon i podcasten och fortsatte:

– Sen gifte jag mig med Gösta Ekman som stod honom nära i Jönssonligan-filmerna, då blev han så ”du får aldrig skada honom” – han blev väldigt auktoritär mot mig. Nu träffas vi inte sen många år tilllbaka.

Jennifer Aniston och Chelsea Handler

Jennifer Aniston och Chelsea Handler
Jennifer Aniston och Chelsea Handler 2011. Foto: LNC / James Murphy

Skådespelarna Jennifer Aniston och Chelsea Handler var länge goda vänner, som brukade åka på semester ihop och umgås ofta. Rykten började så småningom gå om att vännerna brutit kontakten på grund av meningsskiljaktigheter, och när Chelsea Handler pratade öppet nedvärderande om anistons äktenskap md Justin Theroux så var det tydligt att vänskapen var över.

Annons

Tom Cruise och Jamie Foxx

Tom Cruise och Jamie Foxx
Tom Cruise och Jamie Foxx 2012. Foto: ASSOCIATED PRESS / TT

Tom Cruise och Jamie Foxx brukade vara nära vänner, men när Jamie Foxx blev tillsammans med Tom Cruises exfru Katie Holmes – som han också har dottern Suri med – så tog vänskapen slut. Jamie Foxx och Katie Holmes var tillsammans i flera år, men höll länge relationen hemlig.

Madonna och Gwyneth Paltrow

Madonna och Gwyneth Paltrow
Madonna och Gwyneth Paltrow på ett välgörenhetsevenemang 2008. Foto: MCMULLAN CO / TT

Madonna och Gwyneth Paltrow brukade vara nära vänner, med många gemensamma intressen som yoga, hälsa och träning. Men vänskapen gick utför när Madonna sa upp sin personliga tränare Tracy Anderson, som Paltrow också tränade hos. Gwyneth Paltrow valde att ta tränarens parti, och ska ha sagt att Madonna kan vara elak.

7 kändisar med deras naturliga hårfärgBrand logo
7 kändisar med deras naturliga hårfärg
Annons