Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

6 manikyrer som är enkla – utan att vara tråkiga

14 aug, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Glad kvinna med fina naglar
Alla vill inte ha avancerat designade naglar – men bara för att man håller sig till en mer minimalistisk stil behöver det inte vara tråkigt.
Här är inspirerande manikyrer för dig som gillar det avskalade och tidlösa, men med en liten twist.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind BaggeBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind Bagge

Hur snyggt det än kan vara med extravagant manikyrerade naglar, med bling eller avancerade mönster, så är det inte för alla. Många håller sig hellre till en mer avskalad nagelstil, med enkla färger eller en franska manikyr.

Men ibland vill man kanske testa något lite nytt, även om det är den minimalistiska manikyren som faller en i smaken. Här är snygga avskalade stilar att inspireras av när du vill testa något nytt och enkelt! Ta med inspirationen till din nagelteknolog eller experimentera själv hemma.

Annons

Fjärilar och hjärtan

Fjärilsmotivet är riktigt Y2K-trendigt, och något att testa även på naglarna! Vill du hålla det snäppet enklare kan små hjärtan ha samma effekt, och vara enklare att få till hemma.

Omvänd fransk manikyr

Trött på den klassiska franska manikyren? Testa att vända på den, och lägga en färg nära nagelbanden i stället. Snyggt, enkelt och nyskapande!

Nätta blommor

Blommönster behöver inte vara avancerade eller överväldigande. Med några små drag kan du piffa upp dina vanliga neutrala naglar med nätta blommor.

Annons

Glittertoppar

Det här är ett sätt att göra fransk manikyr på ett nytt sätt – och få in lite subtil glam i vardagen! Byt de vita topparna mot glitter.

Annons

Minimalistiska prickar

Det enklaste sättet att få till en twist på din neutrala manikyr – en nätt liten prick per nagel är både snyggt och minimalistiskt.

Mogen hy #7 – Så tar du bort mascarakladdetBrand logo
Mogen hy #7 – Så tar du bort mascarakladdet
Annons
Annons