Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Drew Barrymores skönhetsmåste är en budgetfavorit – finns på apotek

22 aug, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Drew Barrymore
Drew Barrymore har med sitt sminkmärke Flower Beauty blivit en riktig skönhetsikon.
Nu avslöjar hon sina skönhetsmåsten i necessären – och hyllar en budgetprodukt som du hittar på apotek.
– De här måste jag ta med mig överallt, säger Drew Barrymore på Instagram.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mogen hy #7 – Så tar du bort mascarakladdetBrand logo
Mogen hy #7 – Så tar du bort mascarakladdet

Skådespelaren Drew Barrymore är inte bara en riktig Hollywood-ikon – de senaste åren har hon också blivit en skönhetsmogul. Hennes sminkmärke Flower Beauty har gjort succé med sina användarvänliga och lätta produkter, och många inspireras av Drews härliga inställning till makeup och hennes snabba sminkningar med mycket lyster.

I en video på Instagram visar världsstjärnan upp vad hon har packat i sin väska under sommaren, och eftersom hon arbetar med märket Garnier är det några av deras produkter som nämns. För Drew Barrymore är det två produkter från märket som står ut från mängden, och som hon gärna återvänder till – och båda har med micellärt vatten att göra.

Annons

Barrymore visar reseförpackningar med både Garnier Micellar Cleansing Water och Garnier SkinActive Micellar Cleansing Eco Pads. Garniers micellära vatten har tidigare hyllats även av Feminas skönhetsredaktör.

– De här måste jag ta med mig överallt, säger hon i klippet på Instagram.

Tar både bort smink och rengör

Garnier Micellar Cleansing Water hittar du till budgetpris både på apotek, i välsorterade matbutiker och i dina favoritaffärer online. ANNONS Här kan du köpa produkten!

Micellärt vatten används både för att ta bort smink, men kan också användas som ansiktsrengöring. Många tycker om att väcka ansiktet med micellärt vatten på morgonen, och använda en lite tyngre rengöring på kvällen.

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Eco Pads är återanvändbara bomullsrondeller som kan användas med vatten eller micellärt vatten, och göra det ännu lättare att ta bort sminket.

Micellar Cleansing Water

Garnier
Annons
Lena Endre om dagens skönhetsideal: "Förjävligt"Brand logo
Lena Endre om dagens skönhetsideal: "Förjävligt"
Annons