Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Jag har testat alla mascaror - här är den bästa

11 okt, 2024
skönhetsredaktörens bästa mascara
Drömmer du om en mascara som ger långa, fylliga och snyggt separerade fransar? Då ska du spana in min favorit som dessutom sitter otroligt bra och är billig.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mogen hy #5 – Så gör du en snygg festsotning på nolltidBrand logo
Mogen hy #5 – Så gör du en snygg festsotning på nolltid

Magnetiska formulas, elektriska mascarar där borsten snurrar, borstar med små märkliga bollar på toppen, mascaran du blöter upp med ditt eget spott och så vidare. Under min snart 30 år som skönhetsredaktör har jag sett det mesta på mascarafronten - vissa saker riktigt smarta och genomtänkta medan annat mest bara varit väldigt knasigt. Jakten på att hitta den där perfekta produkten som passar just mina fransar pågår hela tiden men även jobbet gör att jag har testat hundratals mascaror genom åren. Jag gillar att ha flera olika, en slags mascaragarderob där det går att välja effekt efter aktivitet är lyxigt att ha. Ändå har jag faktiskt hittat en mascara som jag verkligen fastnat för och återkommer till regelbundet.

Annons

Det fina är att min favorit ger både långa vippiga och volymtäta fransar samtidigt som den är lätt att borsta på. Den får MVG i välsittande formula och är så lätt att tvätta av. Jag gillar dessutom att man tänkt på hållbarhet i både formula och förpackning. Av alla mascaror jag testat mig igenom är det här den bästa just nu, en riktigt vinnare helt enkelt.

Skönhetsredaktörens bästa mascara

1/1

Vatn Volume 38°C mascara

Idun Minerals

Den här tubmascaran har en smal men lång plastpiggsborste som gör det lätt att kamma igenom fransarna för en snyggt elegant men ändå fyllig finish. Tack vare tubteknologin sitter den genom svett och tårar men glider av när du blaskar på med ljummet vatten. Den finns både i svart, brunt och blått.

Annons
Annons