Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Skönhetsredaktörens val: bästa skönhetsnyheterna just nu

15 aug, 2024
Från hudboostande serum till smöriga snackisen för läpparna – här är några av de hetaste skönhetsprodukterna som släppts den senaste tiden.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mogen hy #8 – Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigtBrand logo
Mogen hy #8 – Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt

Semestern går för många in på slutspurten just nu och det är snart dags att vara tillbaka på jobbet. Men vi har fortfarande några veckor kvar av sol och värme. Är du sugen på att uppdatera sminkväskan eller kanske shoppa något nytt som ger en skön nystart finns det många spännande nyheter som trillat in medan du hängt på stranden eller påtat i trädgårdslandet. Vi har scannat skönhetshyllorna och plockat ut sex nya favoriter som är värda att satsa på. Med de här stjärnorna blir augusti till en riktigt härlig månad.

Annons

6 skönhetsnyheter vi gillar extra just nu

1/6

Goddess Eau de Parfum Intense

Burberry

I denna nya Goddess, med tilläggsnamnet Intense, har man skruvat upp vaniljen genom att använda hela fyra typer av kryddan och kombinerat den med lavendel och patchouli för en härligt varm och behaglig doft.

2/6

Dolce Blue Jasmine

Dolce & Gabbana

Vill du hålla kvar sommarkänslan lite till är den här nya medlemmen i Dolce-familjen ett tips, en doft som är bubbligt blommig med sofistikerad och finstämd kryddighet. Nyckelnoter är blå fikon, arabisk jasmin och cederträ.

3/6

Genifique Ultimate

Lancôme

Den här ikoniska hudhjälten finns nu i en uppdaterad och än bättre version, Ultimate är droppar som boostar huden, återfuktar och stärker barriären med välgörande ingredienser som betaglukan, lakritsrotextrakt, hyaluronsyra och ett koppel av pro- och prebiotika. Den känns omedelbart hälsosammare och fräschare.

4/6

Niacinamide 5% Face and Body Emulsiom

The Ordinary

Aktiv hudvård för kroppen är en stor trend just nu, precis det får du här men till ett pangpris. Denna multifunktionella formula fixar jämnare hudton och finare hudyta samtidigt som den både ger fukt och starkare barriär.

Annons
5/6

Gloss Bomb Stix

Fenty Beauty

Underbart smörig läppstiftshybrid som ger läpparna vårdande, mjukgörande och plumpande E-vitamin, kiwifröolja, sheasmör och squalane och en väldigt härlig glans utan att det känns klibbigt. Finns i 10 färger.

6/6

Sparkl

LH Cosmetics

Alla glitterälskares dröm finns nu i tre nya och otroligt fina nyanser: rosa Adore, guldiga harm och bronztonade Glitz. Den här flytande skugga är fin att svepa på locken själv men fungerar också toppen som topping över andra skuggor för en skräddarsydd ögonlook. Och den går att använda även på kinder och läppar.

Annons
Annons