Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Rougeknepet alla kvinnor över 40 bör känna till

12 aug, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Naomi Campbell
Ett enkelt sminkknep som ger lyster och framhäver ansiktsdragen? Ja tack!
Här är produkterna som tillsammans gör under för mogen hy, och gör att du känner dig extra självsäker på ett kick!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun OlssonBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #1 – Rania Shemoun Olsson

Ett hälsosamt glow i ansiktet är något som många strävar efter när de lägger sin dagliga sminkning. Oavsett om det är genom att grunda med en primer med lyster, använda en foundation med mycket fukt eller genom att toppa kinderna med en highlighter så är vi alla på jakt efter lystern.

Vogue tipsar nu om ett snyggt och enkelt sminkknep som ger kinderna både färg och lyster, och skänker liv åt vilket ansikte som helst. Efter att ha fyllt 40 märker också många kvinnor att huden blir torrare, och letar efter produkter som kan hjälpa till att få tillbaka glowet i ansiktet.

Knepet för perfekt glowy kinder

Det du behöver är två enkla produkter – din bästa flytande rouge, och fin favorithighlighter i flytande form. Det är viktigt att de båda har samma sorts textur, att bland en flytande rouge med en highlighter i stick är till exempel svårare.

För mest fläckfritt resultat bör du blanda din highlighter och rouge på handen först och sedan applicera blandningen på kindbenen. Eftersom det är i krämform eller flytande jobbas produkterna in sömlöst i huden, och ser både fräscht och glowy ut!

Många kvinnor väljer att hålla sig borta från highlighter i mogen ålder, men den här blandningen är smickrande på alla åldrar, och ger bara den där lystern du är ute efter!

Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind BaggeBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind Bagge
Annons