Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Skönhetsredaktörens val: bästa skönhetsnyheterna i oktober

07 okt, 2024
Från snabbmålad foundation som enkelt ger snyggare hud till superlyxig kroppsolja med heta ingredienser – de här nya skönhetsfavoriterna värmer i höstrusket.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Camilla Läckberg om att fylla 50: "Jag bryr mig mindre"Brand logo
Camilla Läckberg om att fylla 50: "Jag bryr mig mindre"

Värmen är på väg att ge sig för den här gången och vi går mot kyligare tider. Men det behöver inte betyda att livet blir bistert. Det här är säsongen för välgörande krämer, värmande dofter och mustiga makeupfärger – så härligt! Att skrolla genom sociala medier kan lätt ge intrycket att det bara är skönhetskalendrar som släpps just nu. Men om du är du sugen på att uppdatera sminkväskan eller kanske shoppa något nytt till huden som ger den mörkare tiden på året guldkant finns det många andra spännande nyheter att spana in.

Annons

Bästa skönhetsnyheterna hösten 2024

Vi har sniffat, krämat och penslat oss igenom skörden på skönhetshyllorna och plockat ut nya favoriter som vi tycker är värda att satsa på. De här pärlorna gör oktober till en riktig toppenmånad.

1/6

The Wonder Base

Hickap

Underbart krämig och lätt att applicera är det svenska skönhetsmärkets nya foundation som smälter fint ihop med den egna huden för en snyggt naturlig finish. Dessutom är den snäll mot plånboken, smidig att ta med sig och innehåller hudvårdande ingredienser.

2/6

Lash Xtndr Mascara

elf cosmetic

Äntligen finns dupe-mästaren elf här och med det har ett koppel med plånboksvänliga sminkprodukter blivit lättare att lägga vantarna på, som den här mascaran med tub-teknologi som ger fin volym för under hundralappen.

Annons
3/6

Double Serum

Clarins

Detta ikoniska serum som hållit vår hud i fin form i decennier har nu uppdaterats igen med den senaste teknologin och en hög halt naturliga ingredienser för att ge ännu bättre spänst, klarhet och jämnhet i huden samtidigt som den står emot nya stressfaktorer bättre.

4/6

Visibly Firming Body Oil

Verso

Lyx är denna sammetslena och mjukt doftande olja som också gör mycket gott för huden. Med Near 1, märkets unika molekyl där retinol och niacinamid för första gången kombinerats, är det här högsta klass av aktiv hudvård för kroppen som gör huden här mjukare, klarare, spänstigare och med mer lyster.

Annons
5/6

Micellar Water Regenerating

Nivea

Ett budgetkap är den här nya rengöringen där man lyckats kombinera micellärvatten med välgörande serum. Du får av smink och smuts smidigt, huden känns mjuk och välmående efteråt. Och du kan använda den för att ta bort envis ögonmakeup.

6/6

Barénia EdP

Hermès

Modehusets näsa har slagit till igen, den nya parfymen är en ljuvligt sensuell och elegant komposition med en unik mix av noter. Då det är en chypre hittar du såklart både ekmossa och patchouli, här kombinerad med ingefärslilja och mirakelbär.

Annons
Annons