Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

”Jag får alltid komplimanger för hur mitt hår doftar – här är hemligheten”

08 aug, 2024
Jaclyn Forbes på Tiktok.
Att få höra att du doftar gott är en av de trevligaste komplimangerna du kan få.
Den här hårprodukten från Lush gör både håret mjukt och lent, samtidigt som många användare intygar att de blir överösta med snälla ord.
”Jag har aldrig fått så mycket komplimanger”, säger en person.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgörBrand logo
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgör

Alla älskar väl att få komplimanger, och inte minst för att vi doftar gott. En produkt från hudvårdsbutiken Lush har väckt stor uppmärksamhet på sociala medier, inte bara för att den är bra för håret, utan kanske mest för att den doftar så gott att du blir översköljd av komplimanger när du använder den.

Profilen Jaclyn Forbes har över 300 000 följare på Tiktok och berättar i en video hur hon upptäckt hårprodukten när hon tränade med en kompis, och hon reagerade på att kompisens hår doftade så gott.

Annons

– Hon sa att ”det är en produkt från Lush som är en bästsäljare, jag har aldrig fått så mycket komplimanger någonsin”, berättar hon.

Produkten i fråga heter Super milk, en slags balsamprodukt som du inte tvättar ur håret, och Jaclyn var själv lika nöjd med hårprodukten som hennes kompis.

– Jag älskar den, den doftar så gott. Det jag älskar med Lushs hårvård och hudvård är att doften håller så länge. Det får verkligen mitt hår att dofta otroligt, jag fattar varför det blivit viralt, säger Jaclyn.

”Alla ville veta vem som luktade gott”

Super milk innehåller mandel, kokos, citronjuice och olivolja, och sprayas i håret som ett leave in-balsam, eller som grund för stylingprodukter.

I kommentarsfältet är det många som har gott att säga om balsamprodukten.

”Det är sant, jag jobbar på Lush och jag säger till dig, jag älskar den här produkten”, skriver en person entusiastiskt.

@jaclynforbes

ok i get why this is viral lol #lush #supermilk #lushsupermilk #hairproduct #viral @jaclynforbes @jaclynforbes

♬ original sound - jaclynforbes

”Jag köpte den och gick på kasino, och inom 20 minuter försökte varenda människa i barområdet lista ut vem det var som doftade gott, och det var jag”, skriver en annan.

Tips för dig med tunt hårBrand logo
Tips för dig med tunt hår
Annons