Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Gladys Del Pilars hårfadäs – tappade håret i stora tussar

30 jul, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Gladys Del Pilar
Gladys Del Pilar bestämde sig för att permanenta håret hemma – men det fick hon snabbt ångra.
Kemikalierna i hårprodukten gjorde nämligen att artistens hår började falla av i tussar, och nu har hon tvingats snagga sig.
– Då tänkte jag herregud, vad fan är det som händer?, säger hon till Aftonbladet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgörBrand logo
Så ofta behöver du tvätta håret - faktorerna som avgör

Folkkära artisten Gladys Del Pilar hade beslutat sig för att permanenta sitt hår hemma, och satte i de nödvändiga produkterna. Men hemmafixet slutade inte riktigt som hon hade tänkt sig – i stället började håret falla av i stora tussar efteråt.

I en intervju med Aftonbladet berättar hon om händelsen.

– Jag hade i en hempermanent lite för länge och min hårbotten är lite överkänslig helt enkelt. Några dagar senare började det lossa stora hårtussar. Jag fick kala fläckar på huvudet. Då tänkte jag herregud, vad fan är det som händer? Sedan insåg jag att det förmodligen berodde på permanenten. Det började nämligen också klia i hårbotten, säger Gladys Del Pilar.

Annons

Snaggade av allt hår

Artisten tar dock händelsen med ro – efter att håret började ramla av tog hon ett rationellt beslut och snaggade sig, i stället för att ha ojämnt hår. Att vara snaggad är också något Del Pilar ser fördelar med.

– Man får tänka på att det är kemikalier man har att göra med och har man i det för länge så kan det bli så här. Så jag har fått lära mig en läxa. Men det finns inget ont som inte har något gott med sig. Börjar man om från början får man ju också starkt och fint hår, säger hon till Aftonbladet.

Annons

Gladys hade redan kort hår, och konstaterar att det var omkring fem centimeter hår som behövdes klippas av. Hon har också redan fått komplimanger för sin nya frisyr.

Gladys Del Pilar
Gladys Del Pilar har länge haft kort hår, men nu behövt snagga sig. Foto: Karin Törnblom/TT

– Maken tycker det ser bra ut. Publiken har också fått se min nya look och jag har bara fått höra positiva saker. Men jag har som tur är en okej huvudform så det känns bra.

7 kändisar med deras naturliga hårfärgBrand logo
7 kändisar med deras naturliga hårfärg
Annons