Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Sigrid Bergåkra letar efter kärleken i Bonde söker fru – igen

29 jul, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Sigrid Bergåkra
När Sigrid Bergåkra letade efter kärleken i Bonde söker fru 2016 blev hon ett fenomen i hela Sverige, och säsongens mest uppmärksammade deltagare.
Nu ger hon programmet en ny chans – och letar efter kärleken i tv igen, i nya Bonde söker fru – Andra sommaren.
– Jag förväntar mig att träffa någon, så klart. Jag har en bra magkänsla för det, säger hon till Expressen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Sofia Ståhl: "Spännande att jobba med min kille"Brand logo
Sofia Ståhl: "Spännande att jobba med min kille"

Det var 2016 som Sigrid Bergåkra tog svenskarna med storm när hon letade efter kärleken i det årets säsong av Bonde söker fru. Hästbonden blev störtförälskad i en av sina brevskrivare, Pål Mases, och de andra deltagarna skickades till sitt stora förtret hem från gården.

Relationen med Pål tog dock slut i början av 2017, och sedan dess har Sigrid Bergåkra fortsatt sin kärleksjakt, men utan att hitta en person att dela resten av livet med.

Nu ger hon TV4:s dejtingprogram ytterligare en chans, men under lite andra former. I Bonde söker fru – Andra sommaren får bönder som redan har varit med i tidigare säsonger ett nytt tillfälle att hitta kärleken.

– Det känns lite nervöst att vara med i tv igen, men just att vara med i ”Bonde söker fru” känns ändå tryggare i den här kontexten, säger Sigrid Bergåkra till Expressen.

Annons

Det var dock inte självklart för Sigrid att tacka ja till erbjudandet. Hon hade fått frågan flera gånger, men tackade inte ja förrän precis före sommaren.

Sigrid Bergåkra om singellivet

Att det är ett speciellt sätt att hitta en partner är hon införstådd i, men Sigrid tycker att hon får bra stöd från produktionen. Bergåkra är inte heller desperat efter att hitta kärleken, utan trivs också med sitt liv på hästgården i Jämtland.

– Det har sina fördelar med att vara singel. Jag är lite kräsen på vem och om jag ska släppa in någon i mitt redan lyckliga liv. Det får ju inte vara någon som drar undan mattan. Någon som gör att livet blir svårt att leva. Då lever jag hellre ensam.

Bonde söker fru – Andra sommaren har premiär på TV4 2025.

Gösta och Marie-Louise Ekman – parets makalösa kärlekssagaBrand logo
Gösta och Marie-Louise Ekman – parets makalösa kärlekssaga
Annons