Trendar: Nostalgi Livsstil Livsberättelser Intervjuer Mitt liv Min aborträtt Feminas historia

Titti Schultz kyss med Robbie Williams

28 jul, 2024
AvAino Oxblod
FotografTT.
Robbie Williams och Titti Schultz.
Titti Schultz intervju med Robbie Williams blev inte som hon hade väntat sig.
När radiojournalisten pratat klart med världsstjärnan kysste han henne på munnen.
– Han kommer emot mig och har armarna utsträckta, berättar Titti Schultz i sitt Sommar i P1.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
80-talets största artister – som vi fortfarande lyssnar påBrand logo
80-talets största artister – som vi fortfarande lyssnar på

Efter att ha jobbat i radio i 30 år har Titti Schultz intervjuat de flesta – allt ifrån världsledare och statsministrar till Hollywood-stjärnor och rockartister. När hon på söndagen håller sitt sommarprat i P1 berättar hon om mötet hon aldrig kommer glömma med popstjärnan Robbie Williams.

Titti Schultz konstaterar att hon alltid varit svag för artisten och att hon har sett honom live flera gånger när hon fick veta att hon skulle intervjua honom på Grand hotel. Men på grund av att hon är så nervös blir intervjun först inte som hon hade tänkt.

– När jag för första gången fick veta att en intervju var bokad och att Robbie Williams väntade på det där hotellet i Stockholm, ja, världen gungade till. Han kliver in, är fantastisk, och jag blir 14 år gammal. Någon minut in i intervjun säger jag att ”dig, vi måste börja om, mitt 14-åriga jag måste bort”, säger hon i Sommar i P1.

Robbie Williams.
Robbie Williams var på busigt humör när han träffade Titti Schultz. / TT

Robbie Williams oväntade kyss

Efter att ha startat om får Titti Schultz ihop vad hon tycker är en helt okej intervju, och reser sig upp för att lämna rummet, som är fullt av presspersoner.

Annons

– När jag skulle gå vinkade jag hej då till alla andra i rummet – man är sällan ensam med en världsstjärna. Robbies fru Ayda var också där. Och så ropade jag hej då till Robbie, som då bad mig vänta. Han kommer emot mig och har armarna utsträckta. Det blir en kram – trevligt. Sen tar han mitt ansikte mellan sina händer och kysser mig. På riktigt!, berättar Titti Schultz i sommarpratet.

Chockad över händelsen – som hon konstaterar är ”en riktigt bra dag på jobbet” – vet Titti Schultz inte riktigt vad hon ska göra, så hon blir artig.

– När det är över, efter en alldeles för kort stund, då får jag ur mig ”thank you”. Sen vänner jag mig också till hans fru i en soffa strax bredvid. Hon tittar ganska storögt på oss, och så säger jag ”and thank you”.

Titti Schultz Sommar i P1 sänds söndagen 28 juli, klockan 13.00 i P1 och från 07.00 på Sveriges Radio Play.

Artisternas värmetips - så håller du sig sval i sommarBrand logo
Artisternas värmetips - så håller du sig sval i sommar
Annons