Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

90-åriga farmodern hyllas för sin vackra hy – visar hemligheten

12 aug, 2024
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Sarah Palmyras farmor
När skönhetsprofilen Sarah Palmyra visade upp sin familj blev hennes följare fascinerade av hennes 90-åriga farmors otroliga hy.
Här delar farmodern med sig av sina hudvårdshemligheter – och visar vilka produkter hon använt i 50 år.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Mogen hy #8 – Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigtBrand logo
Mogen hy #8 – Så täcker du pigmentfläckar snabbt och smidigt

Skönhetsinfluencern Sarah Palmyra har över 900 000 följare på Tiktok, och det var många av dem som reagerade starkt när hon i ett klipp på plattformen visade upp sin familj. Familjemedlemmen som stal showen var hennes farmor Nevenka – folk kunde inte tro att hon var 90 år gammal. Den åldrade släktingen hade nämligen så vacker hy att de flesta trodde att hon på sin höjd var 75 år gammal.

Palmyra valde då att låta farmodern visa vad hon använder för skönhetsprodukter för att få så fin hy med mycket lyster, och det visade sig att Nevenka använt vissa av produkterna i över 50 års tid.

– Du vet att många människor har svårt att tro att du är äldre än 75 år, säger Sarah Palmyra i videon, och får sin farmor att skratta.

Annons

– Är jag redan 90 år, undrar hon skämtsamt.

Till att börja med har 90-åringen alltid varit noggrann med sitt solskydd. Hon använder hög solskyddsfaktor, och om hon är utomhus åker också en solhatt och ett par solglasögon på.

Farmoderns klassiska hudvård

Nevenka använder klassiskt anrika märken i ansiktet. Hon börjar med att tvätta ansiktet med Clarins Velvet Cleansing Milk, och tar sedan en återfuktande toner från samma märke.

Om hon har använt ögonsmink är det Niveas vanliga Eye Makeup Remover som åker fram för att ta bort mascara och ögonskugga.

@sarahpalmyra

Replying to @swan_potato what do you think! This is my 90 year old Grandma’s skincare routine! Products: @Clarins Official Velvet Cleansing Milk & Hydrating Toning Lotion @NIVEA Eye Makeup Remover @Lancôme Genifique Serum @Elizabeth Arden Ceramide Lift & Firm Night Cream #grandmasoftiktok #skincareroutine #antiagingtips #grandmaskincare #beautysecrets #aginggracefully

♬ original sound - Sarah Palmyra✨

Näst på listan är Lancômes Genifique Serum, något hon har använt under flera årtionden. Innan hon går och lägger sig är det Elizabeth Ardens nattkräm med ceramide som gäller. Elizabeth Arden är ett märke som Nevenka har varit trogen i över 50 års tid.

– Jag använder bara Elizabeth Arden och Lancôme, säger farmodern i klippet.

Bland kommentarerna är det många som hyllar farmoderns vackra hy och konsekventa hudvårdsrutin.

”Hon är vacker, jag tror att hon har levt ett bra liv”, skriver en person.

”Det här är den bästa reklamen för de där produkterna, wow! Ni är också välsignade med bra gener”, skriver en annan.

”Hon har vacker hy”, hyllar en tredje.

Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind BaggeBrand logo
Mina skönhetsfavoriter #2 – Johanna Lind Bagge
Annons