Trendar: Se skönehetsredaktörens tips i ''Mogen hy'' Hudvård Hårtips Bäst i test Sminktips Skönhetsfynd Nageltrender Grått hår

Jennifer Aniston visar hur en liten hårförändring kan göra stor skillnad

07 okt, 2024
AvSara Ericsson
Fotograftt
Jennifer Aniston visar upp sin nya frisyr på röda mattan.
Höstens hårtrender är många och överraskar i variation och stil. Jennifer Aniston visar att små förändringar kan göra stor skillnad när det kommer till hårstyling. Med en nostalgisk frisyr fångar hon höstens trender och inspirerar oss att testa!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem självaBrand logo
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem själva

Den här säsongen är det inte bara en specifik frisyr i fokus, höstens hårtrender är många med allt från mjuka slingor och vågiga längder till den trendiga boben i en ny tappning. En som hakat på ytterligare en trend är Jennifer Aniston – som visar att små förändringar i håret kan göra stor skillnad.

Jennifer Aniston på röda mattan under Emmygalan
Foto: John Salangsang/Shutterstock

Sidbenan är tillbaka

På röda mattan under Emmygalan gjorde Jennifer Aniston entré i en vacker klänning med pärlor, skapad av Oscar de la Renta och en ny frisyr – den klassiska sidbena. Hårstylingen har blivit en riktig snackis och vi är många som känner nostalgi och vill kopiera looken.

Annons

Jennifers vän, tillika kändisfrisören Chris McMillan, beskriver frisyren som ”California girl effortless," då den är väldigt lättstylad. Dessutom passar frisyren olika hårtyper och längder.

Jennifer Aniston i olika frisyrer.
Jennifer Aniston i sidbena – tidigare har hon haft mittbena. Att flytta benan gör stor skillnad.

Att flytta benan i håret är ett mycket enkelt alternativ till förändring och genom att ha sidbena får man mer volym i håret.

Kopiera Jennifer Anistons frisyr

För att återskapa Anistons look, är förutom att flytta benan – glans i fokus. Hårolja eller olika sprayer som adderar glans i håret ger ett lyxigt intryck.

Annons
Jennifer Aniston röda mattan

Dela upp håret i den bena du önskar när det är blött. Föna det sedan för att på så sätt ”låsa fast” håret. För att få eventuella envisa strån på plats är det bra att använda en tuperingsborste. Spraya borsten med hårspray och borsta sedan ner hårstråna.

Hårtrender #10 – Så fönar du håret med rundborsteBrand logo
Hårtrender #10 – Så fönar du håret med rundborste

Artikelinspiration: Woman & Home

Annons