Trendar: Nostalgi Gratis färganalys Titta in i Margareta Hallins badrumsskåp Vintips till höstmiddagen Härliga spahotell att besöka Intervju med Matilda Boza från TV4 Livsberättelser Så bär programledarna säsongens trendfärg Feminas historia

Fetaost med granatäpple och persilja

24 jun, 2015
AvFemina
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
feta_granat

MARINERAD FETAOST

300 g fetaost

1 msk timjan

1 msk persilja

1/2 granatäpple

1 msk olivolja

salt och peppar

Beredning: Grovhacka örterna och ta ut kärnorna ur granatäpplet. Lägg feta­osten på en tallrik och toppa med olivolja, granatäppelkärnor, örter, salt och peppar.

AV CAROLINE DAFGÅRD

FOTO JOHANNA ÅKERBERG KASSEL

INSPIRERAD? FLER TIPS TILL BUFFÉN:
Sesamflarn till midsommarbuffén
Härliga sommarsallader
Pastasallad med salami och räkor

Annons